matricula iespouclar 728x90px
Home > Economia > Albaida s’acollirà a les ajudes del Pla de Reindustrialització de la Conselleria d’Economia

Albaida s’acollirà a les ajudes del Pla de Reindustrialització de la Conselleria d’Economia

L’ajuntament d’Albaida va acollir ahir per la vesprada la presentació del Pla de Reindustrialització 2017-2019 de la Conselleria d’Economia amb la presència del conseller Rafael Climent i de la directora de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company i dels alcaldes i alcaldesses de El Comtat, L’Alcoià i La Vall d’Albaida.

Estes ajudes han sigut llançades per la Conselleria d’Economia i compten amb el suport de l’IVACE. Estan valorades en 16,5 milions d’euros, dels quals 9.950.000 euros se repartiran a la Vall d’Albaida i a les altres dos comarques. Tenen com a objectiu no sols millorar els polígons sinó també modernitzar-los així com dotar de serveis estes àrees industrials. L’alcalde d’Albaida, Josep Antoni, ha destacat estar molt il·lusionat perquè espera que ‘’este pla permitisca dinamitzar l’economia local’’.

‘’Els polígons industrials de La Pedrera, el Pla del Conde i del Laberinto hui per hui no gaudeixen de fibra òptica i d’altres serveis de qualitat entre altres serveis i amb este tipus d’ajudes volem garantir que tinguen uns millors serveis no sols les empreses localitzades allí sinó també els visitants que reben contínuament. D’esta manera s’ajudaria a millorar el teixit empresarial de la nostra ciutat i per suposat de la comarca’’, va explicar l’alcalde de la ciutat. En esta mateixa línia, es va pronunciar el conseller d’Economia, Rafael Climent, quan va destacar que ‘’som conscients de la importància de la qualitat del sòl industrial per a la atracció d’inversions i per a la consolidació i creació d’empreses en cada comarca’’.

En la presentació del Pla de Reindustrialització es va explicar que cada ajuntament pot presentar un pla per cada polígon industrial que disposarien de màxim un milió d’euros per cada projecte. L’ajuntament d’Albaida ja ha confirmat que s’acollirà a estes ajudes. ‘’L’equip de Govern farà tot el possible i continuarà treballant perquè Albaida millore en tots els aspectes. És el que ens demanen els albaidins i albaidines i en això estem focalitzant tots els esforços’’, va concloure Josep Antoni Albert.

Font: Ajuntament d’Albaida

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent obté 2’5 milions d’euros en ajudes europees EDUSI

Ontinyent ha obtingut una subvenció de 2’5 milions d’euros en ajudes europees per invertir a …