amic ficcions
Home > Economia > Ajuntament d’Ontinyent contracta 11 persones amb l’obtenció de diverses subvencions

Ajuntament d’Ontinyent contracta 11 persones amb l’obtenció de diverses subvencions

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la contractació d’un total de 11 persones desocupades gràcies a l’obtenció de més de 80.000 euros en subvencions gestionades des de l’àrea de Promoció Econòmica.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que “no anem a deixar passar ni una sola oportunitat d’afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat, perquè si bé cert que les xifres d’atur venen baixant progressivament a la ciutat -3466 persones a l’última onada, pels quasi 5.000 als que es va arribar- queda molt de camí per fer i el foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Ontinyent segueix sent la nostra principal prioritat”, manifestava.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “es tracta de 4 programes que ofereix la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, als que hem sol·licitat adherir-nos amb resposta favorable. A més a més, algunes d’elles van a desenvolupar precisament tasques de foment d’ocupació, de manera que l’impacte va a ser doble”, destacava.

És el cas del primer d’estos programes, l’EMCOLD, que permet la contractació de persones desocupades per corporacions locals per a l’atenció de persones en situació de desocupació de llarga duració. Amb aquest programa, subvencionat amb 23.800 euros, s’han contractat 2 orientadors laborals per a un períodes de 6 mesos.

Altre programa és el SALARI JOVE, que afavoreix la contractació de persones joves desocupades baix la modalitat de contracte en pràctiques per a la realització d’obres o serveis d’interès general. Amb aquest programa, subvencionat amb prop de 30.400 euros s’han contractat 4 joves: 1 de suport a l’oficina de Promoció Econòmica, 1 de suport a l’oficina de turisme i 2 joves de serveis de suport a la biblioteca, durant 6 mesos.

El tercer dels programes és l’EMCORP, mitjançant el qual es procedeix a la contractació de persones desocupades per a la realització d’obres o serveis d’interès general. Ontinyent ha rebut en aquest concepte una subvenció de 15.000 euros amb els que s’ha contractat 2 auxiliars administratius durant 4 mesos i 13 dies.

Finalment, dins el programa EMCORD, destinat a la contractació d’aturats de llarga duració per a la realització d’obres o serveis d’interès general, s’ha obtingut una subvenció de 14.500 euros amb els que s’ha contractat 3 auxiliars administratius durant 3 mesos.

Pablo Úbeda explicava que estos plans “se sumen a les múltiples iniciatives que impulsem a Ontinyent en la nostra aposta per l’ocupació, tant de manera directa com indirecta a través d’accions com els Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació. Estos 4 nous plans està clar que no son la panacea però sí altre granet de sorra que sense dubte van a servir d’ajuda a estes persones, a les seues famílies i a la societat a través dels serveis que es presten amb ells”, concloïa.

Font: ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Caixa Ontinyent, primera entitat amb el 100% de la seua plantilla qualificada per a la comercialització de productes immobiliaris

Compta amb tot el seu personal d'oficines amb aquesta capacitació.