fitur 2019
Home > Economia > 14 treballadors es beneficien de les subvencions EMCORD i EMCORP a Ontinyent

14 treballadors es beneficien de les subvencions EMCORD i EMCORP a Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a la contractació d’un total de 14 persones desocupades gràcies a l’obtenció d’una subvenció de 164.237,03 euros gestionada des de l’àrea de Promoció Econòmica per a la contractació d’estes persones. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que donava le benvinguda hui als treballadors acompanyat dels regidors Pablo Úbeda (Política Econòmica) i Manuel Cuesta (Serveis Municipals) destacava que “no anem a deixar passar ni una sola oportunitat d’afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat, perquè si bé cert que les xifres d’atur venen baixant progressivament a la ciutat -2817 persones a l’última onada, pels quasi 5.000 als que es va arribar- queda molt de camí per fer i  el foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Ontinyent segueix sent la nostra principal prioritat”, manifestava.

Tot i que és un programa autonòmic, en el cas de l’Ajuntament d’Ontinyent els salaris dels beneficiaris tornaran a estar equiparats als dels treballadors municipals com ja ha ocorregut en les anteriors edicions d’estos programes i amb la iniciativa “Avalem Joves Plus”. El primer d’estos programes, l’EMCORP, subvencionat amb 88.484,45€, ha permès la contractació 7 de persones desocupades d’almenys 30 anys inscrites com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF. Faran tasques d’oficials d’obra, oficials pintors i peons d’obra. En el segon programa, l’EMCORD, amb una subvenció de 75.752,58 euros, s’han contractat 6 persones com oficials d’obra i peons d’obra que estaven inscrites com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF i que havien sigut objecte d’un itinerari personalitzat d’inserció laboral.

EconomyCash Juny

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “estos programes no són la panacea, però si són una línia més d’impuls per l’ocupació que l’Equip de Govern ha fomentat durant tota la legislatura”, manifestava. La contractació d’estes 14 persones forma part de les diverses accions impulsades per l’Ajuntament d’Ontinyent en matèria d’inserció laboral que han permès crear 244 llocs de treball directes als últims tres anys a la ciutat. Els diversos plans i programes, dels que també han participat la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i altres entitats, han suposat una inversió de més de 3 milions d’euros per contribuir al descens de l’atur en un 24% des d’octubre de 2015.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Gran resultat per al club BMX d’Ontinyent

Impressionant els resultats aconseguits a Alcoi. Gran treball!