728×90 caixa onti
Home > Economia > 14 nous llocs de treball a Ontinyent amb una subvenció superior als 164.000€
Imatge d'arxiu

14 nous llocs de treball a Ontinyent amb una subvenció superior als 164.000€

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció gestionada des de l’àrea de Promoció Econòmica de 164.237,03 euros que permetrà contractar un total de 14 persones desocupades gràcies als programes EMCORP I EMCORD. Tot i que és un programa autonòmic, en el cas de l’Ajuntament d’Ontinyent els salaris dels beneficiaris estaran equiparats als dels treballadors municipals.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava la seua satisfacció en conèixer la notícia i incidia que “no anem a deixar passar ni una sola oportunitat d’afavorir la creació de llocs de treball a la ciutat, perquè si bé cert que les xifres d’atur venen baixant progressivament a la ciutat queda camí per fer i el foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica a Ontinyent segueix sent la nostra principal prioritat”, manifestava.

El primer d’estos programes, l’EMCORP, permet la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, inscrites com a demandants d´ocupació en els centres SERVEF. Amb aquest programa, subvencionat amb 88.484,45 €, es contractaran 3 oficials d’obra, 2 oficials pintors i 2 peons d’obra.

En el segon programa, l’EMCORD, es contractaran persones desocupades de llarga durada que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els centres SERVEF i que hagen sigut objecte d’un itinerari personalitzat d’inserció laboral. Este programa subvencionat amb 75.752,58€ es contractaran 4 oficials d’obra i 2 peons d’obra.

Per a optar per al treball es fonamental estar inscrit en els centres SERVEF amb els codis corresponents de cada ocupació. Per a l’ocupació d’oficials d’obra el codi és “71211015”. Per als oficials pintors és “72311035” i en el cas dels peons d’obra són dos codis. Un d’ells és el “96011029” (peó obres públiques) i l’altre codi és “96021013” (peó construcció edificis).

Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent recomanen als interessats i interessades que acudisquen al SERVEF per revisar la seua sol·licitud i certificar que estan inscrits en el codi corresponent per així optar a la feina. El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda explicava que “es tracta de dos programes que ofereix la Generalitat Valenciana a través del SERVEF, als que hem sol·licitat adherir-nos amb resposta favorable i que impulsem a Ontinyent en la nostra aposta per l’ocupació, tant de manera directa com indirecta a través d’accions com els Plans de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació”, destacava.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Programació centrada en la prevenció i la coeducació per conmemorar el dia contra la violència gènere

Les activitats inclouran un taller, una ponència de l’experta en coeducació Elena Simó i un acte de cloenda amb una “performance