728×90 caixa onti
Home > Destacat > Un comunicat de l’Ontinyent CF afirma que ha hagut frau en la gestió del club

Un comunicat de l’Ontinyent CF afirma que ha hagut frau en la gestió del club

El passat dissabte el club va celebrar una assemblea després de la renúncia per part de l’empresa de Rodney Maeker i la seua empresa Elite Sports 17 S.L. Arrel d’ahi, avui han emés un comunicat que reproduïm integrament:

Elite Sports 17 S.L. vol actualitzar informació:

La nostra recerca ens porta a l’opinió que hem sigut clarament mal representats i enganyats pels nostres assessors legals. Aquests assessors legals, en una violació greu de la nostra confiança i en un clar conflicte d’interessos representen ara al club en lloc de Elite Sports S.L. Aquests mateixos assessors legals van estar representats en l’última Assemblea de l’Ontinyent CF celebrada el 9 de Juny del 2018, assessorant i tergiversant informació en nom del club, com el del suposat compte bancari fraudulenta i paral·lela, que diuen no saber gens d’ella. La pregunta és senzilla, Qui va facilitar el numere d’aquest compte a organismes oficials com l’Excm. Ajuntament d’Ontinyent, la FFCV o la Tesoreria de la Seguretat Social, ja que els únics que podrien fer-ho són els membres de l’actual junta directiva?

Estem segurs que una vegada que la gent tinga accés a l’acord signat entre Elite Deportes 17 S.L i Ontinyent CF per a la transformació en SAD, que posarem a la disposició de les persones interessades i dels mitjans de comunicació, van a comprendre la naturalesa d’aquesta traïció duta a terme per certes persones i els nostres assessors, que fa més de 12 mesos que presumptament van començar a traçar un pla per a obtenir beneficis econòmics personals.

Volem fer constar que hem descobert activitats fraudulentes en l’Ontinyent CF pel que és obligatori per a Elite Sports 17 S.L. dur a terme una auditoria forense en els comptes financers del club, així com de les persones responsables del club per a depurar totes les responsabilitats legals durant els exercicis 2017 i 2018. Aquesta mateixa auditoria forense s’aplicarà als nostres assessors jurídics que han gestionat de manera negligent aquests assumptes en el nostre nom.

Desitgem a més informar que ens reservem els nostres drets legals per a procedir en un tribunal de jurisdicció legal competent contra persones individuals que calumnien o difamen a Elite Sports 17 S.L. o el seu administrador Adrian Marquez Valia.
Seguirem informant i actualitzant el procés a tot el públic a mesura que treballem i nosaltres també tinguem més informació de tots els temes en qüestió.

SIGNAT: Rodney Meaker i Elite Sports 17 S.L.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Juan Torres, torna a ser finalista a millor docent d’Espanya

El professor de formació professional Juan Torres torna a estar nominat als premis Abanca 2018