728×90 caixa onti
Home > Destacat > La neu podria ser protagonista a Ontinyent en les pròximes hores

La neu podria ser protagonista a Ontinyent en les pròximes hores

Segons AVAMET “En unes hores tindrem precipitacions que avançaran de nord cap a sud. Inicialment la cota de neu serà superior als 1000 metres però anirà baixant ràpidament i de cara a la matinada la cota de neu serà de només 400-600 metres, puntualment inferior (300-400). A eixes hores la precipitació es concentrarà a les comarques de la meitat sud, especialment a les comarques centrals (la #Marina Alta, la #Safor, la #Vall d’Albaida, el #Comtat, i zones pròximes). No esperem una gran nevada perquè la precipitació serà dèbil-moderada i durarà unes hores, però l’acumulat de neu pot ser més destacable a les zones més elevades com les serres d#Aitana, #Serrella, #Mariola o el #Benicadell”

Això vol dir que esta pròxima nit anem a vore nevar a moltes localitats elevades de la meitat sud. Banyeres, Bocairent, Agres, Fageca o Ibi, entre altres, són localitats on la neu pareix pràcticament assegurada. És bastant probable que acabe nevant a Alcoi, i fins i tot Cocentaina, Muro d’Alcoi, Ontinyent, Albaida o Moixent, entre altres, es podria vore la neu si la precipitació aguanta fins a la matinada, quan la cota serà més baixa.

A partir del cap de demà el fred de ple hivern serà el protagonista i els models a mitjà i llarg termini insisteixen en que el fred es quedarà amb nosaltres un temps. Falta per confirmar si a principis de la setmana que ve podria tornar a nevar (fins i tot a cotes més baixes que esta nit i de forma més intensa) i si les gelades posteriors seran fortes, com pareix que puga ser.

Font: Avament

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Baixa l’atur a la Vall d’Albaida

Les xifres indiquen un descens mensual de 4,59% menys d'atur a la comarca