728×90 caixa onti
Home > Destacat > Mor als 96 anys Manuel Gramage Terol, el “Taütero”
Manuel Gramage durant la Capitania dels Benimerins del 2015.

Mor als 96 anys Manuel Gramage Terol, el “Taütero”

Ahir de vesprada moria als 96 anys Manuel Gramage Terol, una persona molt estimada a Ontinyent i coneguda amb el nom de “el Taütero”.

Gramage va treballar tota la seua vida en l’ofici funerari, a través de l’empresa familiar, fundada pel seu pare, i que actualment continua en actiu.

Gramage també va tindre una gran participació en la festa morocristiana de la ciutat, ja que va ser un dels fundadors de la comparsa mora dels Benimerins, l’any 1947. També estava vinculat a la Societat de Festers, a l’Associació de Festes de la Puríssima, i era portador de Crist de l’Agonia.

També va participar en moltes entitats i va ser precursor de Cáritas a Ontinyent.

En 2013, Manuel Gramage va rebre un dels premis 9 d’Octubre de la ciutat, en homenatge a tota la seua vida i trajectòria. També va rebre, en desembre del 2016, un reconeixement per part de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida, COEVAL.

El soterrament serà oficiat aquesta vesprada, a les 17:30 hores, a l’església de Santa Maria.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Baixa l’atur a la Vall d’Albaida

Les xifres indiquen un descens mensual de 4,59% menys d'atur a la comarca