728×90 caixa onti
Home > Destacat > Més de 700 voluntaris i voluntàries de Creu Roja es donen cita demà a Ontinyent

Més de 700 voluntaris i voluntàries de Creu Roja es donen cita demà a Ontinyent

Ontinyent acollirà la celebració provincial del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja. Es tracta d’una cita a la qual està previst assistisquen més de 700 voluntaris i voluntàries de l’Organització Humanitària procedents de punts de tota la província de València. També està previst que assistisquen el president de Creu Roja a València, Rafael Gandia, el president autonòmic de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Gimeno, el president de Creu Roja a Ontinyent, José Penadés, i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, al costat d’altres membres de la corporació municipal.

L’objectiu de la celebració és acostar l’activitat de Creu Roja a la població d’Ontinyent. Per a açò, està previst un desplegament d’exposicions, tallers, gymkana programada per Creu Roja Joventut, animació, una simulació de camp de refugiats, i fins i tot un simulacre d’emergències. El desplegament de mitjans i vehicles tindrà lloc en la Plaza Mestre Ferrero de 10:00 a 14:30 hores.

Creu Roja Espanyola vol acostar els seus recursos, organitzats en 28 assemblees locals i comarcals en la província de València, a les persones que ho necessiten. En aquest sentit, la celebració del Dia Mundial 2018 pretén obrir pas als reptes que la Institució humanitària té a Ontinyent, i animar a nous voluntaris i voluntàries.

El Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja se celebra entorn del 8 de maig coincidint amb l’aniversari del naixement del fundador del Moviment, Henry Dunant. És una oportunitat per a difondre els Principis Fonamentals i Valors que la inspiren, però fonamentalment centrats en el Voluntariat, pilar fonamental de l’organització. Per açò, Creu Roja Espanyola distingirà la trajectòria de persones voluntàries i reconeixerà projectes singulars i emblemàtics en la província de València amb el lema “Tu fas Creu Roja 2018”.

Enguany destaquen les distincions centrades en bones pràctiques mediambientals, com les engegades per l’Assemblea Local de Requena en les seues instal·lacions o els projectes de promoció d’hàbits i conductes respectuoses amb el Medi ambient impulsats per l’Assemblea Local de Gandia. Completen els reconeixements la Carrera Solidària organitzada per València en la seua sisena edició del passat 6 de maig, i els projectes “Escola de Segones Oportunitats” d’activació juvenil que duu a terme l’Assemblea Local d’Oliva, i el programa de radi “Creu Roja, més a prop teu” impulsat per la Delegació Comarcal de Horta Sud i que produeix Radie Sol Albal per a diferents emissores de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’ amplia la xarxa d’aigües al disseminat

Les actuacions a la urbanització el Pilar i els camins de La Ponceta, La Moneda, La Pólvora i Bonavista permetran millorar el servei i dotar d’aigua potable a habitatges que no en tenien