29/03/2024 - 6:22
Més

L’Ontinyent C.F. goleja l’Alavés B en un gran partit a El Clariano

Altres notícies

Ahir de vesprada, l’Ontinyent disputava el partit d’anada de la ronda final de la Promoció d’ascens a 2a Divisió B davant l’Alavés B a l’estadi El Clariano. L’equip blanc-i-negre va aconseguir un destacable 3-0 davant el conjunt basc que li dóna moltes possibilitats d’èxit en l’eliminatòria. L’afició, que va omplir les graderies de l’estadi fins a esgotar les entrades generals, va jugar un paper fonamental i va poder gaudir d’una espectacular vesprada de futbol.

El partit va tindre una primera meitat frenètica. L’Ontinyent avisava des del principi, i després de 10 minuts l’equip ja s’havia acostat amb perill a la porteria contrària en tres ocasions. En el minut 13 arribava el primer gol, després d’un llançament de falta de Fernando Doménech. Després d’aquest gol, l’Alavés va reaccionar amb diverses ocasions, tot i que cap d’elles va ser transformada.

Una vegada superada la mitja hora de partit arribava el segon gol de l’Ontinyent, obra d’Ángel Ortega, que rematava encertadament una jugada assajada a la treta d’una falta.

Abans del minut 40 arribava el tercer gol dels homes de Miguel Ángel Mullor, obra de Cristo després d’una passada de Rafeta.

En la segona meitat els visitants van comptar amb diverses ocasions, que acabarien eixint desviades o interceptades pel porter ontinyentí Raúl Poveda. L’Ontinyent, que tenia una postura més relaxada, de control del temps i el resultat, també tenia les seues ocasions, donant lloc a un segon temps d’anada i tornada.

L’encontre acabava després d’una bona ocasió local en el 85′ i la lesió del jugador visitant Andrei en el minut 88, que deixava als seus amb 10, ja que els canvis havien sigut esgotats.

El 3-0 final deixa el duel avançat per al conjunt del Clariano, però caldrà no confiar-se i certificar el triomf diumenge que ve davant un Alavés que no ho posarà gens fàcil a casa.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa