728×90 caixa onti
Home > Destacat > L’assemblea de socis de l’Ontinyent CF aprova la sol·licitud de préstec
Moment de l'assemblea de l'Ontinyent CF. Imatge de Benicadell Esportiu

L’assemblea de socis de l’Ontinyent CF aprova la sol·licitud de préstec

L’assemblea general extraordinària convocada per al dia d’ahir, dilluns de 2 juliol, va aprovar per unanimitat la sol·licitud d’un préstec per fer front als diferents deutes arrossegats de la temporada ja finalitzada 2017/2018. Tot i que la xifra exacta està per determinar, el tresorer Enrique Montagud, que va acompanyar a Luís Ortiz (president) i Ángel Bordera (secretari), va informar d’un import d’al voltant de 350.000 euros.

Aquestos diners corresponen tant al pagament de deutes als jugadors, com a aplaçaments atorgats per les diferents administracions públiques al club baix la gestió d’Elite Sports 17 SL. Tot i la unanimitat, un dels socis, Roberto Donat, es va oposar a aquesta mesura, mentre altres dos socis van preferir abstenir-se. La junta directiva del club es posa des de hui a treballar amb les entitats bancàries corresponents per obtenir aquest crèdit.

En la mateixa assemblea es va aprovar reprendre la conversió del club en societat anònima esportiva, més coneguda com a “SAD” per les seues segles en castellà. La primera fase es reprèn amb la ratificació de la compra d’accions dels socis que ja ho feren l’any passat, al mateix temps que queda oberta per a subscripció de nous accions per part d’altres socis. En els dos casos han de passar per les oficines del club (Av. Tèxtil 18 d’Ontinyent) en horari de 17:30 a 20:30 de dilluns a divendres, i firmar el butlletí corresponent. Aquest primer plaç finalitzarà el 31 de juliol, i serà seguit d’un segon de l’1 al 31 d’agost en el que els mateixos socis subscriptors del primer plaç podran fer-se amb més accions, mentre en una tercera fase de l’1 al 30 de setembre, aquesta opció de compra s’obriria a gent externa al club baix l’acceptació de la junta directiva actual.

Aquesta informació està publicada des d’ahir a la web oficial del club i es supervisarà que siga publicada de forma corresponent als mitjans locals de major abast seguint les normes marcades per l’actual llei.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent col•labora en la posada en marxa de 4 projectes de cooperació a països en desenvolupament

Han estat posat en marxa per diverses ONGs presents a la ciutat com la Fundació Pau i Solidaritat, Manos Unidas, Creu Roja, la Fundació Vicente Ferrer o Escoles Solidàries.