Home > Destacat > La Policia Local d’Ontinyent vigilarà els propietaris dels gossos retiren les seues deposicions

La Policia Local d’Ontinyent vigilarà els propietaris dels gossos retiren les seues deposicions

Policies de paisà vigilaran en Ontinyent el compliment de l’ordenança de neteja pública i manteniment urbà, especialment per part dels propietaris d’animals de companyia. L’Ajuntament, a través de la regidoria de Seguretat, va a posar en marxa de forma imminent un sistema emprat amb èxit en altres municipis com ara Paterna, per tal d’atendre la demanda veïnal que reclama una solució efectiva al problema de les deposicions de gos en la via pública.

La regidora de l’àrea, Tudi Guillem, explicava que “una volta comptem amb els informes legals que avalen la posada en funcionament la iniciativa, anem a posar en marxa un sistema amb el que volem fer cumplir de manera més efectiva l’ordenança de neteja, ja que tot i les campanyes de conscienciació i activitats que s’han fet, encara són massa els propietaris de gossos que fan cas omís de les recomanacions i tenen comportaments incívics davant els que els veïns estan molestos i ens reclamen una actuació”, explicava.

Així, des d’aquest cap de setmana, de manera indefinida, i a diferents hores del dia, els agents operaran a peu o de servei en un cotxe camuflat i sense uniform, intervenint quan es detecte alguna infracció, tant pel que fa a la no retirada de les deposicions dels animals com d’altres tipus, com ara passejar un animal catalogat com a perillós sense bozal o sense que aquest tinga la corresponent llicència. Les infraccions lleus regulades en l’article 83 de l’ordenança de neteja pública i manteniment urbà, entre les que es troba la no retirada de les deposicions d’animals per part dels seus propietaris, contempla multes d’entre 60 i 600 euros per als infractors.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El “Repte Solidari contra el càncer” arranca en un ambient festiu a Ontinyent

El ‘Repte Solidari Contra el Càncer 2018’ de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, eixia aquesta …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *