728×90 caixa onti estiu
Home > Destacat > En directe: Debat Electoral

En directe: Debat Electoral

Segueix en directe a través del nostre canal de Facebook el debat electoral a l’alcaldia d’Ontinyent organitzat per Acció Cultural del País Valencià de la ciutat.

Per cinquena vegada consecutiva, amb motiu de les eleccions municipals, la delegació d’Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida organitzem un debat entre les diverses candidatures a l’Ajuntament d’Ontinyent.

EconomyCash Juny

El debat compta amb la participació de representants de cinc de les sis candidatures que es presenten. Mentre que per Compromís i Ciudadanos comptarem amb els seus respectius caps de llista i candidats a l’alcaldia Nicolau Calabuig i Juan Revert, per la resta de formacions comptarem amb candidats que van en altres llocs de les respectives llistes: per Unides Podem Esquerra Unida comptarem amb el seu número 2 Jordi Sebastià Vicente, per la Vall ens Uneix amb el seu número 3 Joan Sanchis i pel Partit Popular amb el seu número 4 Pablo Revert. Per la seua banda, i a no ser que hi haja algun canvi d’última hora, la candidatura del PSPV-PSOE ha desestimat la nostra invitació.

Durant el debat, que serà presentat i moderat per la periodista Eva Terol, es tractaran temes que afecten la ciutat d’Ontinyent i les propostes dels partits en matèria d’ocupació, foment de l’economia local, patrimoni històric, medi ambient, infraestructures, mobilitat, política cultural i polítiques inclusives.

Molts d’aquestos temes han sigut seleccionats de les preguntes que ens ha fet arribar la ciutadania. A més a més, cap al final del debat donarem veu a dues entitats que han mostrat especial interès en aquest aspecte i que tindran l’oportunitat de formular les seues pròpies preguntes a les candidatures. Són CRIS-ADIEM i l’Assemblea Conviure amb Diversitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís exigeix complir els acords per a investir al president de la Mancomunitat

La formació mostra el seu malestar per la falta de paraula dels socialistes i es pregunta si qui realment pren les dedicions és la Vall ens Uneix i no el PSPV. Demanen respectar els acords establerts i canviar el model de funcionament de la canera cap a una gestió més respectuosa amb els animals i el medi ambient.