728×90 caixa onti
Home > Destacat > Detenen una regidora de l’ajuntament per la desaparició d’un xec de Creu Roja

Detenen una regidora de l’ajuntament per la desaparició d’un xec de Creu Roja

El passat dimecres, la Policia Nacional va detenir a la regidora Virtudes Guillem per tal d’esclarir els fets que Creu Roja va denunciar el passat 20 d’agost per la denúncia de la desaparició d’un xec de l’entitat, segons ha informat las Provincias.El mateix mitjà assenyala que Guillem hauria cobrat el xec, d’un valor estimat de 600€ per donar-li els diners al jardiner, ja que no és de la població, i la persona encarregada de gestionar aquestes accions no es trobava en el seu lloc de treball per ser el mes d’agost. El mateix mitjà informa que Guillem ha assenyalat que tot és un malentès i es retirarà la denúncia.

Segons la Creu Roja, el passat 20 d’agost va desaparèixer un xec de les instal·lacions d’Ontinyent. Davant d’aquest fet, han obert una investigació interna, a més de presentar una denúncia i a hores d’ara està sent investigats per la Policia Nacional i la Fiscalia.

Des de Creu Roja no han volgut donar més dades, fins que no s’esclarisquen els fets. Tampoc han volgut confirmar ni desmentir noms de cap persona per la protecció de dades.

En l’àmbit local, el Partit Popular d’Ontinyent s’ha pronunciat al respecte, demanant a l’alcalde Jorge Rodríguez que cesse a la seua regidora, i que done explicacions públiques al respecte. A més recorden que són dos ja els càrrecs públics que estan sent investigats, ja que el passat mes de juliol l’alcalde d’Ontinyent també era detingut dins del marc de l’operació Alqueria.

Des del grup municipal de Compromís també s’han pronunciat, i assenyalen que “Si es confirmen els fets considerem que la conseqüència lògica seria la dimissió de la regidora. Aleshores i no abans, demanarem quan corresponga l’assumpció de responsabilitats polítiques”.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP d’Ontinyent demana por escrita informació sobre el possible Centre d’Acolliment de Menors

Els Populars volen saber què documentació existeix en l'ajuntament sobre aquest centre en la zona d'Helios i buidar els dubtes sobre si també es preveu un altre centre en Santa Ana