728×90 caixa onti
Home > Destacat > La conselleria d’educació suspén les classes d’un col.legi d’ontinyent anegat per les fortes pluges
  • Aula del Vicent Gironés inundada

  • Dos treballardos ajuden a extraure l'aigua del col·legi

  • Treballardos inspeccionen els danys ocasionats per l'aigua

La conselleria d’educació suspén les classes d’un col.legi d’ontinyent anegat per les fortes pluges

L’alcalde posa a disposició de la conselleria tots els recursos municipals per tal de reprendre les classes quan abans

La conselleria es trobava substituint la coberta del CEIP Vicent Gironés

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació tots els recursos municipals al seu abast perquè els alumnes del CEIP Vicent Gironés puguen reprendre les classes quan abans. La pluja de les últimes hores ha anegat el centre públic, actualment en obres per la substitució de la coberta, afectant la majoria de les aules i despatxos. Tot i que l’ajuntament havia oferit a la conselleria fer-se càrrec dels autobusos per traslladar demà l’alumnat i el professorat a un altre centre educatiu, la direcció territorial de la conselleria ha decidit suspendre almenys les classes d’este dilluns.

Tant l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, com membres del seu equip, han estat durant el matí inspeccionant les instal.lacions i entrevistant-se amb la direcció del centre i els responsables territorials d’Educació per posar a disposició de la conselleria els recursos municipals que siguen necessaris.

Després dels contactes amb la conselleria, l’Alcalde d’Ontinyent ha emès un ban en el qual s’exposa que “seguint instruccions de la Conselleria d’Educació i vists els danys ocasionats per les pluges es procedeix a suspendre les classes” de demà. En el mateix escrit s’explica que al llarg del matí de dilluns s’informarà de les accions que la Conselleria d’Educació vaja a prendre per recuperar les classes.

També pot interessar-te

Programació centrada en la prevenció i la coeducació per conmemorar el dia contra la violència gènere

Les activitats inclouran un taller, una ponència de l’experta en coeducació Elena Simó i un acte de cloenda amb una “performance