728×90 caixa onti
Home > Destacat > COMUNICAT DE LA FAMILIA CAMPOY-ROMERO

COMUNICAT DE LA FAMILIA CAMPOY-ROMERO

La família Campoy-Romero volem agrair les enormes mostres de solidaritat de tota la ciutat d’Ontinyent després del tràgic succés del passat divendres.

Agraïm el treball de l’Ajuntament d’Ontinyent, els bombers, les forces i cossos de seguretat i efectius sanitaris, que ens van atendre des del primer moment, i volem agrair especialment les mostres d’estima de tota la ciutadania en general, que s’han bolcat amb nosaltres de forma altruista davant la desgràcia que hem patit i ens fan arribar no sols la seua estima sinó també tota classe d’ajuda material.

A hores d’ara les nostres necessitats estan sent ateses pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent, que ens va a cedir una vivenda i que està posant a la nostra disposició els objectes i l’ajuda necessària davant esta situació. Es per això que no és necessari que se’ns faça arribar roba, mantes ni aliments, ja que tenim cobertes les nostres necessitats bàsiques.

La nostra gratitud i reconeixement a totes les persones i entitats que d’una manera o altra ens han ajudat davant la major adversitat de les nostres vides, la vostra estima ens anima a seguir endavant. Gràcies.

També pot interessar-te

Obert al trànsit la “històrica rotonda” de Torrefiel d’Ontinyent

L'actuació ha suposat una inversió de més de 720.000 euros de la Generalitat

Un comentari

  1. Me gustaría qué, igual que se informó de la noticia del incendio de los dos bebes de ontinyent,se diera la información de la muerte de Yanira la niña muerta en Albacete.

    Esto también son noticias del pueblo.
    GRACIAS