amic ficcions
Home > Destacat > Alerta roja per altes temperatures

Alerta roja per altes temperatures

Aquesta setmana, les altes temperatures  han sigut protagonistes en bona part d’Espanya. Ahir, la Direcció General de Salut Pública activava el nivell 2 d’alerta (taronja) per excés de temperatures.

Hui, el País Valencià es troba en alerta roja (nivell 3) per calor intensa, on es preveuen temperatures de fins 42 graus centígrads.

Amb el calor excessiu poden veure’s agreujades algunes enfermetats, principalment cardiocirculatòries i respiratòries. Els grups més vulnerable front als efectes del calor són, sobre tot, els majors de 75 anys, els menors de 4 anys, les persones amb obesitat i els indigents.

Per fer front a les altes temperatures es recomana principalment, beure molta aigua, evitant begudes alcohòliques o amb cafeína; utilizar protecció solar de manera regular; vestir roba lleugera i de colors clars i evitar activitats físiques a hores màximes de calor.

Les altes temperatures també han activat el nivell 3 (màxim) de risc d’incendis, per tant, es recomana tindre cura dels paisatges i boscos, evitant activitats que puguen desencadenar en foc.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

Controls conjunts de droga i alcohol als conductors en el casc urbà

La Policia Local d’Ontinyent farà controls conjunts de droga i alcohol als conductors i conductores …