ua 2018
Home > Cultura > Una vintena d’artistes plasmen imatges d’Ontinyent al II Encontre de Pintors de Sant Rafel

Una vintena d’artistes plasmen imatges d’Ontinyent al II Encontre de Pintors de Sant Rafel

Una vintena d’artistes han plasmat imatges d’Ontinyent en les obres realitzades al II Encontre de pintors del barri de Sant Rafel, organitzat dissabte per la Junta de Festes de Sant Rafael i l’Associació Font d’Art i el patrocini de l’Ajuntament i Caixa Ontinyent. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, visitava esta trobada junt al regidor coordinador de Govern Obert, Joan Sanchis, un encontre al que immortalitzaven els espais més emblemàtics del barri, com el Mirador, la rotonda de el “Salt del Bou” o el parc de Pere IV.

La programació cultural del cap de setmana també incloïa divendres la projecció al Centre Comercial El Teler del documental “las alas de la Vida” amb presencia del director Toni Canet, organitzada pel Cine Club Utiye, l’Ajuntament i la Diputació de València i al marc de les XXI Jornades del Dia Mundial de l’Alzheimer d’AFAO; i dissabte la multitudinària representació de l’obra “Viuda a mitges”, organitzada per la Regidoria de Cultura, amb la qual l’Agrupació Artística d’Ontinyent retia homenatge a un dels seus components més veterans, Pascual Fita en un Teatre Echegaray ple de gom a gom.

La programació cultural continuarà el pròxim cap de setmana amb la celebració en el Palau de la Vila del concert de “Capella de Ministrers” (19:00 hores), dins de la gira Mapamundo amb la qual celebren el seu 30 aniversari. A més a més, dins les activitats que s’inclouen a la programació del Consell de Cultura, dissabte 23 a les 18:00 hores, des de la Plaça de la Concepció, tindrà lloc el I Intercanvi de Danses a la Plaça de Sant Domingo que organitza el Grup de Danses d’Ontinyent. Es comptarà amb la participació del grup “Coros i Danzas de la Nacencia” d’Alcalà de Henares i el Grup de Danses “La Baronia” de Planes, així com l’acompanyament musical de la Rondalla “Baladre” de Muro.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Miguel Romea dirigirà l’estrena de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

La nova programació comptarà amb directors de prestigi i joves solistes amb experiència internacional