fitur 2019
Home > Cultura > Un projecte sobre el moviment obrer guanya el 12è Premi d’Investigació La Vall d’Albaida de l’IEVA

Un projecte sobre el moviment obrer guanya el 12è Premi d’Investigació La Vall d’Albaida de l’IEVA

“Moviment obrer i identitat a la Vall d’Albaida (1890-1939)” és el projecte d’investigació seleccionat com a guanyador en el 12è Premi d’Investigació La Vall d’Albaida convocat per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA), en la decisió presa pel jurat reunit el 27 de desembre passat al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

El projecte l’ha presentat Aurelio Martí Bataller, doctor en Història Contemporània per la Universitat de València, on actualment hi desenvolupa les seues investigacions. El treball té com a objectiu central aprofundir en el coneixement de la proposta d’identitat impulsada per les distintes branques del moviment obrer a la Vall d’Albaida, des de finals del segle XIX fins a la fi de la Guerra Civil espanyola. L’autor disposa de dos anys per a desenvolupar la investigació, de la qual se’n farà un seguiment per l’IEVA amb el suport científic de la Universitat de València.

EconomyCash Juny

En aquesta edició del premi, el jurat el formaven M. José Galindo Puerto, doctora en Medicina; José Cantó Doménech, doctor en Física i director de Servei del Campus d’Ontinyent; M. José Nadal Morant, doctora en Pedagogia i professora associada adscrita al Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València; Sandra Obiol, doctorada en Sociologia i professora al Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València; i Josep M. Ribera Micó, arquitecte i guanyador de l’11è Premi d’Investigació. N’eren membres també, en representació de les entitats patrocinadores de l’IEVA, Roberto Sanz en nom de Caixa Ontinyent; Alfred Bernabeu, cronista oficial d’Ontinyent per l’Ajuntament de la ciutat; i Josep Estornell, conseller d’Agricultura de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. El president de l’IEVA, Josep Calatayud, féu també de president del jurat.

L’lnstitut d’Estudis de la Vall d’ Albaida, en col·laboració amb l’ Ajuntament d’Ontinyent, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Caixa d’Estalvis d’Ontinyent, convoca cada dos anys el PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA VALL D’ALBAIDA, amb I’objectiu d’ajudar a la realització d’estudis sobre la realitat comarcal que contribuïsquen a millorar el coneixement prospectiu de la Vall d’Albaida i la seua interrelació amb l’exterior. El premi consisteix en una beca de 3.000 euros.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Detingudes 2 persones implicades en 5 robatoris a cases de camp de la comarca

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla …