728×90 caixa onti
Home > Cultura > La Simfònica Caixa Ontinyent ampliada amb alumnes d’Alt Rendiment actuarà dirigida per Miguel Romea
Miguel Romea.

La Simfònica Caixa Ontinyent ampliada amb alumnes d’Alt Rendiment actuarà dirigida per Miguel Romea

El proper divendres 28 i dissabte 29 de juliol a les 22:30 i 19:30 respectivament, tindrà lloc el segon concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent al Teatre Echegaray. Una cita en la qual l’orquestra formativa estarà complementada també per alumnes del curs d’estiu d’Alt Rendiment d’AD LIBITUM provinents de tota Espanya i inclús de l’estranger. A més, coincidint precisament amb aquest curs, l’orquestra estarà dirigida per Miguel Romea, que ha conduit entre altres l’Orquestra Nacional d’Espanya, i acompanyada per professors que compten amb una dilatada experiència com a solistes. És el cas del trompetista Luis González, professor del Centre Superior de Música del P. Basc Musikene i del Conservatori Superior del Liceu, la flautista Magdalena Martínez, solista de la Orquestra Palau de Les Arts, i el violista David Fons, professor del Conservatori José Iturbi de València.

Un concert en el que s’escoltarà un repertori clàssic i romàntic d’alt nivelll de dificultat amb obres com ara Rondó Hungarese de Weber per a viola i orquestra, Concert per a trompeta i orquestra en Mib de Haydn, Andante per a flauta i orquestra en Do M de W. A. Mozart. o la Simfonia Nº 9 en Mim Op. 95 de Dvořák, també coneguda com Sinfonía del Nuevo Mundo.

Miguel Romea

El reconegut director madrileny Miguel Romea Chicote, ha dirigit les millors orquestres d’Espanya com ara l’Orquestra Nacional d’Espanya, l’Orquestra i Cor de la Comunitat de Madrid, l’Orquestra Simfònica de Madrid, l’Orquestra Andrés Segovia o el Orfeón Donostiarra. A més d’orquestres internacionals a Malasia, Mèxic, Montreal o Finlàndia. Actualment és director titular de l’Orquestra Simfònica Verum i professor de direcció d’orquestra a diferents centres, com ara la Facultad de Música de la Universitat ‘Alfonso X El Sabio’.

Venda d’entrades

Les entrades, al preu de 13 euros (i 7 euros butaca jove per a estudiants), estan a la venda al telèfon 96 291 42 24 i en www.caixaontinyent.es.

Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’IVC i la Federació de Societats Musicals publiquen el segon CD de ‘Música a la llum’

L’Institut Valencià de Cultura i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana acaben …