ontimedieval728
Home > Cultura > Se suspèn a Ontinyent la representació de “La gata sobre la teulada de zinc calenta”

Se suspèn a Ontinyent la representació de “La gata sobre la teulada de zinc calenta”

L’espectacle “La gata sobre la teulada de zinc calenta”, previst per al proper dissabte 25 de març de 2017, a les 19:00 h, al Teatre Echegaray, ha estat suspès per problemes de la companyia “Tramant Teatre”. El director de l’obra, Sergio Caballero, ha comunicat hui a l’Ajuntament que un dels actors s’ha vist obligat a abandonar el muntatge, sense que es puga suplir aquesta baixa adequadament abans de la representació, raó per la qual es demana disculpes.

Així les coses, les entrades comprades per la web de Caixaontinyent, www.caixaontinyent.es o per targeta en els llocs oficials, es retornaran els diners per Caixaontinyent al mateix número de compte corrent que s’han carregat les entrades. Pel que fa a les entrades comprades en efectiu a la Casa de Cultura – Palau dels Barons de Santa Bàrbara (c. Maians, 26), es retornarà en efectiu a la mateixa dependència municipal, acreditant la compra de la entrada/des per tal de poder fer efectiu el retornament de la compra de les entrades. Per a més informació es pot cridar al telèfon 96 291 82 30.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ontinyentina Maria Juan, amb nou espectacle, primera confirmació del Fes la mona 2018

Després de l’èxit de la primera edició el passat any 2017, la pròxima setmana de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *