fitur 2019
Home > Cultura > Saül Gómez Soler estrena un obra al teatre monumental de Madrid

Saül Gómez Soler estrena un obra al teatre monumental de Madrid

El passat dissabte 24 de Març, tingué lloc al teatre monumental de Madrid l’estrena de l’obra “Lenguas Muertas” del compositor Ontinyentí Saül Gómez Soler.

Es tracta d’un encàrrec de l’Orquestra de RTVE dins del cicle de Cambra 2012. En aquest cas foren els solistes de l’orquestra Jose Luis González i Raúl Benavent els encarregats d’interpretar l’estrena que es pogué escoltar en directe a Radio Clàssica al programa “Matine” i serà emesa amb posterioritat al “Programa de mano” de la 2 de TVE.

EconomyCash Juny

En acabar l’interpretació, l’autor va ser requerit per pujar a l’escenari per rebre els aplaudiments del nombrós públic que omplia el Monumental.

L’obra de 12 minuts de durada, és una metàfora sonora de la morfologia de 4 llengües desaparegudes així com de la seua cultura: Hititia, Acadi, Etrusc i antic Gòtic.

Aquesta estrena a Madrid fa palès del reconeixement al jove ontinyentí pels coneixements, recursos i estils musicals que ha adquirit al llarg de la seua trajectòria professionals, tot unit i conjugat amb les seues altres virtuts en el camp de la direcció i composició.

El passat 10 de Març va estrenar, en aquest cas a a Alcoi amb el Cercle Musical Primitiva d’Albaida, la Marxa Mora Belsaí escrità per al capità moro de 2012 per la filà Berberiscos.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La visita a les residències s’unifica el dissabte anterior a la Setmana Gran

‘Teatre per a tots’ representarà les segones ambaixades de Cervino, el dimarts de la Setmana Gran.