Home > Cultura > Saül Gómez Soler estrena un obra al teatre monumental de Madrid
saül certamen 2

Saül Gómez Soler estrena un obra al teatre monumental de Madrid

Pin It

El passat dissabte 24 de Març, tingué lloc al monumental de Madrid l’estrena de l’obra “Lenguas Muertas” del compositor Ontinyentí Saül Gómez Soler.

Es tracta d’un encàrrec de l’Orquestra de RTVE dins del cicle de Cambra 2012. En aquest cas foren els solistes de l’orquestra Jose Luis González i Raúl Benavent els encarregats d’interpretar l’estrena que es pogué escoltar en directe a Radio Clàssica al “Matine” i serà emesa amb posterioritat al “ de mano” de la 2 de TVE.

En acabar l’interpretació, l’autor va ser requerit per pujar a l’escenari per rebre els aplaudiments del nombrós públic que omplia el Monumental.

L’obra de 12 minuts de durada, és una metàfora sonora de la morfologia de 4 llengües desaparegudes així com de la seua cultura: Hititia, Acadi, Etrusc i antic Gòtic.

Aquesta estrena a Madrid fa palès del reconeixement al jove ontinyentí pels coneixements, recursos i estils musicals que ha adquirit al llarg de la seua trajectòria professionals, tot unit i conjugat amb les seues altres virtuts en el camp de la direcció i composició.

El passat 10 de Març va estrenar, en aquest cas a a Alcoi amb el Cercle Musical Primitiva d’, la Marxa Mora Belsaí escrità per al capità moro de 2012 per la filà Berberiscos.

Comparteix

Relacionados

Sobre TV Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Firavila

FiraVila acollirà un taller gratuit de Jin Shin Jyutsu

Aquest diumenge 22 se celebra una nova edició de FiraVila en el horari habitual. Aquest ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>