728×90 caixa onti
Home > Cultura > Saül Gómez és el nou director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV

Saül Gómez és el nou director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV

El compositor ontinyentí Saül Gómez serà nomenat director titular de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per a la temporada d’aquest any 2018.

Saül Gómez és llicenciat en percussió i composició pel Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València, i direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música de Lliceu de Barcelona. Ha estudiat direcció de banda en Trento (Itàlia). Actualment és professor de música i director amb el professor d’orquestra, formant part de professors i arts escèniques de Generalitat Valenciana.

A més a més ha compost diferents obres musicals, tant per a bandes, ballets o música de cambra. També ha sigut premiat i reconegut pel seu treball en diferents institucions rebent la Menció Honorífica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Primer Premi i Menció d’Honor en el concurs de Poble de Muro en l’obra Lament entre altres. Des de 2013 és membre de l’Acadèmia de la Música de València, forma part de la junta de l’Associació de Compositors Simfònics Valencians i també pertany a l’acadèmia dels Grammy.

Actualment treballa en la composició de música simfònica i música per al sector audiovisual, rebent tres nominacions a l’Hollywood Music in Media Awards de Los Angeles, i una per als premis Jerry Goldsmith. Aquest any 208 estrenarà obres en Canadà, Texas, i s’escoltaran les seues obres en el Japó, Bèlgica, Holanda, Itàlia i Colòmbia.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Mabel Lozano encapçala la programació trimestral de l’àrea d’Igualtat

L’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha presentat la seua …