728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > S’organitza la VI Fira de Celebracions “Ontiboda” d’Ontinyent

S’organitza la VI Fira de Celebracions “Ontiboda” d’Ontinyent

Ontiboda Showroom recollirà per sisè any consecutiu les propostes més atractives del sector de les celebracions i els esdeveniments del 27 al 29 d’octubre en la ciutat. Aquesta nova edició era presentada hui en l’Ajuntament d’Ontinyent per la coordinadora d’Ontiboda, Ana Belda, i el regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda. El regidor valorava positivament el fet “que els comerciants aprofiten sinergies per a crear esdeveniments com aquest, que ajuden a diversificar l’economia local y consolidar Ontinyent com a referent en oferta de serveis”.

La fira obrirà les seues portes amb una festa inaugural el divendres 27 d’octubre a les 20:00 hores en els Salons Casa Seguí, incloent-hi degustacions i l’actuació del “Grupo Eñe” entre altres activitats. A més, se sortejarà entre tots i totes les assistents un xec regal per valor de 300 euros, canviable en un o diversos dels comerços expositors.

El showroom comptarà durant tot el cap de setmana amb expositors de tot tipus com una agencia de viatges, saló d’esdeveniment, llenceria, perruqueria i estètica, invitacions, tèxtil de llar, alta costura per a dona y home, o animació. El terme per a nous expositors continua obert fins al dia 20.

Ana Belda agraïa al Ajuntament “la seua predisposició i col•laboració en l’organització i difusió d’aquesta fira”. Ontiboda estarà obert els dies 27,28 i 29 en els Salons Casa Seguí, de 10:30 a 14:30 hores i de 16:30 a 21:30 hores. L’entrada serà gratuïta i es podran seguir totes les novetats a través de les xarxes socials.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Fòrum IMAST es centrarà amb la gestió del coneixement i la innovació públic-privada

Hi haurà taules redones i xerrades sobre aspectes com la relació de la innovació amb la internacionalització, l’economia circular o la incorporació del talent al món empresarial