ua 2018
Home > Educació > Es posa en marxa la II Escola de Pasqua d’Ontinyent amb activitats en la piscina coberta

Es posa en marxa la II Escola de Pasqua d’Ontinyent amb activitats en la piscina coberta

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa la seua II Escola de Pasqua que tindrà lloc a la piscina coberta, i per la qual fins a 100 xiquets i xiquetes de 3 a 13 anys podran participar d’una programació que inclou natació, esports, tallers i manualitats durant 5 dies compresos entre el 18 i el 24 d’abril.

L’activitat està organitzada des de la regidoria de Joventut, des d’on Katty Ushiña destacava “la possibilitat que donem als nostres xiquets i joves i les seues families de comptar amb activitats per pasar estos dies de vacances, a més amb un calendari que complementa el calendari festiu per major comoditat dels pares i mares que treballen”, explicava. El preu per a assistir a l’escola és de 20 euros, podent apuntar-se xiquets i joves a la pròpia piscina coberta des d’aquesty dijous 30 de març fins la vespra de l’inici de la programació, el 18 d’abril. Xiquets i xiquetes es distribuiran per trams d’edat per participar d’activitats adequades a la seua edat.

El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut, Óscar Borrell, recordava que l’activitat “ve avalada per la bona acollida de la primera edició, que ens ha portat a augmentar en 10 places l’oferta per a enguany, atenent a les demandes dels pares i mares de la ciutat per la conciliació de la vida laboral amb l’educació dels seus fills i filles. Volem donar la possibilitat de combinar esport, diversió i oci amb l’educació no formal durant les vacances escolars, a més a més en unes instal·lacions tan bones com les de la piscina coberta d’Ontinyent”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“El Rogle” aconsegueix un 42% d’inserció laboral entre els seus participants

L’Ajuntament d’Ontinyent ha conclòs l’edició d’enguany del programa “El Rogle” havent aconseguit un 42% d’inserció …