matricula iespouclar 728x90px
Home > Economia > Empreses i comerços > “Ontinyent al Carrer” arrancarà amb dansa, tallers i animació baix 2.380 balons de platja
Decoració "Ontinyent al Carrer" 2017

"Ontinyent al Carrer" 2017 ha començat amb la decoració del carrer Martínez Valls amb més de 2.300 balons de platja!Ajuntament d'Ontinyent

Publicado por TV Digital Ontinyent en Jueves, 11 de mayo de 2017

“Ontinyent al Carrer” arrancarà amb dansa, tallers i animació baix 2.380 balons de platja

Tallers infantils, animació i un espectacle itinerant de dansa baix els 2380 balons de platja que decoren el carrer Martínez Valls serviran aquest dissabte per inaugurar “Ontinyent al Carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) que es perllongarà fins al proper 3 de juny.

En concret, els tallers infantils i l’animació arrancaran a les 18:30 i l’espectacle de dansa itinerant, a càrrec de l’escola de dansa Masters Ballet començarà a les 19:30 hores. Al llarg dels següents dissabtes hi haurà també una “Iberian Race” infantil; activitats de multiaventura, demostracions i tallers de diversos tipus, a més d’ofertes especials als comerços.

Tot açò en la setmana a la qual s’ha donat a conèixer les últimes dades que l’Agència Valenciana per la Innovació Comercial (AFIC), al seu portal de comerç sostenible, situa a Ontinyent per damunt de les capitals de comarca veïnes en xifres de densitat comercial. Així, La capital de La Vall d’Albaida es situa amb 20 comerços per cada 1000 habitants, mentre Xàtiva i Alcoi, ciutats històricament de potent sector serveis, compten amb 19 i 15’83 comerços per cada 1000 habitants.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importancia de les activitats de dinamització per al foment de l’activitat al sector serveis, i en aquest sentit apuntava que l’aposta que ve realitzant-se a Ontinyent “va donant resultats, i superar en densitat comercial a altres municipis històricament considerats mes comercials que el nostre és una mostra”.

Per a Pablo Úbeda, “la indústria segueix sent indispensable i el principal motor la nostra ciutat, però és important diversificar l’economia local. En aquest sentit hem de continuar amb l’aposta que venim fent des del Govern d’Ontinyent pels serveis i el comerç, sempre treballant colze a colze amb els professionals del sector, per aconseguir assolir noves dades positives com aquesta i ser cada volta més una ciutat d’atracció”, afegia.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’empresa ontinyentina ESET Espanya arreplega el premi per la seua excel·lència en seguretat informàtica

Coincidint amb el vintè aniversari de la delegació valenciana del diari La Razón, dilluns passat …