Home > Cultura > Oci > La Vall d’Albaida estrena marca turística a FITUR
Presentació nova imatge mancomunitat de la Vall d'Albaida 2017

La Vall d’Albaida estrena marca turística a FITUR

Muntanyes, flora, terreny, secà, l’aigua dels rius… El nou logotip turístic de la Vall d’Albaida dissenyat per l’estudi creatiu ontinyentí Quevieneelcoco presenta una imatge de la comarca clara, neta, renovada i d’aire mediambiental i paisatgístic amb una paleta de colors que s’adaptarà als diferents tipus de proposta turística. Un diamant en brut on hi ha molt a descobrir, ja que com assenyala el president de la Mancomunitat i alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, «hem de convidar la gent a què ens visite perquè som un comarca única a descobrir». Per això, el claim escollit és Experiència interior. Com reconeix Gomar, «ens calia un canvi d’imatge turística per a guanyar en visibilitat i transmetre millor els valors patrimonials, ambientals i etnològics de la Vall d’Albaida, tot allò que tenim i encara tants desconeixen».

La nova imatge de marca es presentarà dijous a les 14 hores a la Fira Internacional de Turisme de Madrid junt amb el nou portal turístic de la comarca. Una pàgina que incorpora un planificador de viatges perquè els usuaris el configuren al seu gust, així com una prereserva amb els establiments que, com va explicar la tècnica de turisme, Natàlia Quilis, esdevindrà en una segona fase una reserva directa. A més, incorpora un buscador doble: per municipis i tipologia d’allotjament o activitat. El web valldalbaida.com s’estrenarà amb les 60 ofertes turístiques que la Mancomunitat ha portat a FITUR. Són 12 propostes més que l’any anterior en diferents modalitats així de turisme rural i d’interior, cultural, natural, familiar, de salut i benestar, enoturisme i gastronòmic, turisme actiu, idiomàtic, low cost o cicloturisme.

La Vall d’Albaida estarà present a FITUR del 18 al 22 de gener en l’estand 7A05 dins de la Diputació de València. El departament de turisme de la Mancomunitat, a més de facilitar la informació de la comarca que sol·liciten els visitants, té tancades 28 cites amb majoristes, minoristes i touroperadors.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mag Yunke congrega 3.000 espectadors en l’inici del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

Al voltant de 3.000 persones acudiren el passat dissabte a l’inici del VI Festival de …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *