728×90 caixa onti
Home > Cultura > Oci > El CLJO ofereix el curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil

El CLJO ofereix el curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil

Comença l’any i amb ell les activitats que ofereix el CLJO per al jovent ontinyentí i dels voltants. Un any més i dintre de la programació que du a terme el CLJO, i que pretén centrar esforços en pal·liar les necessitats que ve arrossegant el jovent hui dia, el CLJO torna a apostar per l’educació no reglada com ve fent amb els més dels seus 27 anys de vida. Enguany, i per segon any consecutiu, repeteixen amb l’Escola d’Animació d’Acció Cultural del País Valencià, per realitzar el curs de Monitor de Temps Lliure. Aquest tindrà una durada de dos mesos aproximadament, amb el 16 de febrer com a data d’inici i la finalització d’aquest, el 28 d’abril, sent aquest darrer cap de setmana, la jornada intensiva que requereix aquest curs.

            Des del CLJO “apostem per l’educació no reglada, oferint aquest tipus de cursos homologats per l’Institut Valencià de la Joventut – IVAJ, i amb el qual es pretén dotar al jovent dels mecanismes necessaris per a adquirir majors recursos en animació, un major coneixement de l’evolució dels infants i dels adolescents, aportant uns majors recursos a les animadores socioculturals”. Aquest té una durada de 310 hores, sent 150 h dedicades a la part lectiva i les 160 h restants a la part pràctica.

EconomyCash Juny

            El període d’inscripció serà de l’11 de gener a l’11 de febrer, al Consell Local, situat en C/ Joan XIII 10 en el següent horari: dilluns i dimecres de 9.30 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores; dimarts de 16.30 a 20.30 hores i divendres de 16 a 19 hores. El preu d’aquest és de 230€, sent 165€ els destinats a la formació i els 65€ restant a l’hostalatge del cap de setmana intensiu. Els requisits per poder accedir a aquest curs són, haver complit 16 anys abans de l’inici del curs i 18 anys abans de la finalització d’aquest.

            Pots consultar la informació ampliada al web del CLJO www.joventutontinyent.com, a les seues xarxes socials o cridant al 96 238 37 51 o bé al 644 95 44 32.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

En maig arriben les últimes rutes d’”Entre Comarques” a la Vall d’Albaida

El cap de setmana de l’11 i 12 de maig arribarà el torn d’Ontinyent, Aielo de Malferit, Atzeneta d’Albaida i Salem