matricula iespouclar 728x90px
Home > Cultura > Oci > Beniatjar i Llutxent, dissabte i Bocairent, diumenge, cites de l’EntreComarques 2017 este cap de setmana

Beniatjar i Llutxent, dissabte i Bocairent, diumenge, cites de l’EntreComarques 2017 este cap de setmana

L’EntreComarques torna a la Vall d’Albaida este cap de setmana: l’11 de març a Beniatjar i Llutxent i el 12, a Bocairent. Dissabte pel matí, els inscrits podran descobrir Beniatjar, que presenta la vida d’un poble enclavat en plena serra de Benicadell i la seua principal font de riquesa, com és la producció d’oliva. Una ruta urbana permetrà conéixer les seues peculiaritats i finalitzarà amb la visita a la Cooperativa Oli del Benicadell per a conéixer el procés d’elaboració de la principal font de riquesa del poble. A Llutxent, els visitants es trobara al Mont Sant, la porta del Monestir del Corpus Christi per a visitar els forns de calç situats davant l’ermita. Tot seguit es farà un taller demostratiu de l’elaboració de morter utilitzant la calç i la seua aplicació a la tècnica del tapial. Finalment es visitarà l’ermita de la Mare de Déu de la Consolació on els inscrits disfrutaran d’un magnífic conjunt de ceràmica valenciana del XVIII que narra el Miracle dels Corporals.

Diumenge, Bocairent rebrà els visitants a les 10.30 hores a la Plaça de l’Ajuntament des d’on s’iniciarà la visita al Barri Medieval per a disfrutar dels seus carrers, fonts i paisatges, abans d’acabar el matí amb un aperitiu. De vesprada, hi haurà una degustació de productes típics i la visita a les covetes i la cava de Sant Blai. Per a disfrutar plenament del cap de setmana, les cases rurals Terra Blanca i Casa Frias de Beniatjar ofereixen allotjament, com també les de MasQi, Mirador, Monmossen i Sant Vicent a Bocairent. A més, el Ravalet Bar de Bocairent ha preparat un menú especial EntreComarque.

Per a inscriure’s, cal apuntar-se fins al dijous 16 de febrer en http://bit.ly/2lzBRiT. El preu de les rutes per persona és de 4 euros per tot el dia. S’abonen en la primera ruta al responsable de cada municipi i inclouen una degustació de migdia i un detall de benvinguda en la ruta de la vesprada. Les rutes comencen a les 10:30 hores del matí i a les 16:30 hores les de la vesprada des de l’Ajuntament de cada població si no s’indica el contrari i cal dur calçat adequat per a caminar. Els trasllat fins a cada municipi és per compte del participant.

Amb el suport del patronat de turisme de la Diputació de València, l’EntreComarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor per a donar a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels 60 municipis participants.

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La companyia Circ Xic esgota les invitacions al Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

L’espectacle “Teatre de Funàmbuls” de la companyia Circ Xic, inclòs en el Festival de Circ …