728×90 caixa onti
Home > Cultura > Arranca l’edició de la Fira d’Ontinyent prèvia al 600 aniversari

Arranca l’edició de la Fira d’Ontinyent prèvia al 600 aniversari

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, inaugurava en la vesprada d’aquest divendres una nova edició de la Fira de Novembre de la ciutat, una cita amb 599 anys d’història que actualment és una de les fires d’atraccions més grans de la Comunitat Valenciana, sols superada per les de València i Alacant a la campanya de Nadal, segons confirmaven els firers.

El primer edil, el president dels firers, Juan Antonio Almazan, regidors i regidores de l’Ajuntament i representants de diverses associacions, recorrien part d’un espai on els visitants podran trobar dissabte, diumenge i també dilluns (dia festiu aperturable local) fins a 39 atraccions mecàniques de tot tipus i prop de 200 parades de venda. La Fira de Novembre conflueix un any més amb Firauto, una  iniciativa amb la qual els professionals de l’automoció exposen més de 500 vehicles nous i d’ocasió en venda a preus especials des de dissabte i fins dilluns, i que enguany amplia a 13.500m2 el seu espai expositiu.

L’alcalde d’Ontinyent, animava a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes “a visitar Ontinyent i gaudir de la que és una de les principals fires d’atraccions de la Comunitat Valenciana i també de una ampliada Firauto que s’inaugurarà aquest dissabte. Una oferta molt atractiva per a tot tipus de públic a la qual convidem a acudir i gaudir”, manifestava. L’alcalde també recordava que aquesta és l’edició prèvia a la del 600 aniversari, una edició en la que es comptarà amb novetats en les que ja està treballant una comissió constituïda a tal efecte, “i que servirà per donar un nou impuls a la vessant comercial de la Fira, comptant amb la implicació de tots els sectors econòmics i socials per a ser molt més que un referent d’atraccions”, destacava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

També pot interessar-te

El Teatre Echegaray retrà homenatge a la copla amb l’espectacle “Miguel de Molina al desnudo”

Les entrades per a este espectacle del pròxim 20 de desembre es poden adquirir de manera anticipada al preu de 10 euros i en taquilla a 12 euros