728×90 caixa onti
Home > Destacat > Ajuntament i associacions oferiran més de 30 activitats gratuïtes en la VI edició de “Ontinyent Il·lusiona”

Ajuntament i associacions oferiran més de 30 activitats gratuïtes en la VI edició de “Ontinyent Il·lusiona”

Una trentena d’activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de premis i xecs-regal, una nova edició del Festival del Circ i Teatre o el Mercat de Reis són alguns dels atractius de “Ontinyent Il·lusiona”, la VI edició de la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda,  acompanyats per representants de les associacions de comerciants de Sant Rafel, SOC i Comerç IN, presentaven una programació que inclourà més de 30 activitats gratuïtes a la ciutat fins la festivitat de Reis des d’aquest mateix dissabte 25 de novembre, quan hi haurà animació i tallers infantils per tots els barris i una desfilada amb l’actuació del Ballet Ópera. A més a més, enguany es comptarà amb la novetat d’un bus gratuït habilitat pel consistori perquè els veïns de La Vall d’Albaida puguen acudir a fer les seues compres i visitar la ciutat en Nadal.

L’alcalde destacava que aquesta campanya “no seria possible sense el treball conjunt i desinteressat de moltíssima gent, de les associacions comercials, però també d’altres culturals com la dels Reis Mags. Un treball de totes i tots per il·lusionar a la gent amb Ontinyent, i que la gent conega i gaudisca de la nostra oferta comercial i gastronòmica, perquè ací tenim de tot”. Jorge Rodríguez incidia en què “com ha ciutat hem de fer un esforç de conscienciació, perquè hem de ser conscients que comprant ací reforcem l’economia local, i també estar orgullosos d’una oferta comercial tan variada, que supera en densitat a la de ciutats com Xàtiva o Alcoi”. En aquest sentit, el primer edil explicava que per tal d’atraure a visitants de la comarca, es disposarà com a experiencia pilot un bus gratuït amb diferents recorreguts que permetran desplaçar-se en poc de temps a Ontinyent des de diverses localitats els dies 16, 17, 23 i 30 de desembre. L’alcalde posava de relleu la varietat de l’oferta prevista per a estes festes, “continuant amb l’aposta que venim fent per traure a la gent al carrer i que açò siga útil per als nostres comerços i hosteleria, amb una programació de 3 setmanes en la que totes i tots trobaran alguna cosa del seu gust”, destacava.

De la programació donava detalls Pablo Úbeda, qui explicava que la campanya començarà aquest mateix dissabte 25 de novembre amb animació i tallers infantils repartits per tots els barris de la ciutat: de 11:00 a 13:00 hores a la zona de l’avinguda Jacinto Benavente encreuament amb el carrer Casiano Fita al barri de Sant Rafel, a la plaça del Barranquet al barri del Llombo i al Parc Mestre Ferrero al barri de Sant Josep; i ja de vesprada, de 17:30 a 19:00 es donarà la benvinguda al Nadal amb l’actuació del Ballet Opera “Estels en Nadal”, precedida de tallers, als carrers Pintor Segrelles i Martinez Valls.

Dissabte 9 desembre tindrà lloc una festa infantil al Carrer Major i l’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça de la Concepció; Dissabte 16 i Diumenge 17 hi haurà animació musical a diversos llocs de la ciutat de la mà de l’Agrupació Musical d’Ontinyent; dissabte 30 desembre hi haurà trenet infantil i arribarà el carter reial a Sant Rafel, i a més a més es celebrarà el Cap d’Any Infantil a la Plaça de la Concepció i es donarà eixida a la cursa Sant Silvestre a la Plaça Major. Del 3 al 5 de gener hi haurà un gran mercat nadalenc a la Plaça de la Concepció; dijous 4 de gener s’instal·larà un ampliat campament de Jacobo a l’Ermita de Santa Anna, i divendres 5 de gener tindrà lloc la recepció a l’emissari real a l’Ajuntament i la tradicional Cavalcada de Reis Mags. A més a més es comptarà amb 11 actuacions dins d’una nova edició del Festival de Circ i Teatre de Carrer, “una activitat que té sempre una gran acceptació i presentarem pròximament”, avançava el regidor.

També es comptarà amb diferents campanyes comercials, entre les que el regidor al·ludia a “Comprar en Nadal a Ontinyent te Premi”, per la qual es repartiran desenes de xecs-regal de 50€; el sorteig d’un premi de 300 euros i dos de 200 a càrrec de Comerç IN, que obrirà els seus establiments diumenges 17, 24 i 31 de desembre i obrirà fins les 22:00 hores dimecres 3 i dijous 4 de gener. A més a més tindrà lloc el sorteig de 4 xecs regal de 100 euros per als qui compren al Mercat Municipal; o el tradicional concurs de targetes de Nadal que inclourà el sorteig d’una bicicleta, a més de els incentius que també oferirà l’associació SOC i que presentarà en breu.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

El CLJO ofereix el curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Infantil i Juvenil

Aquest tindrà lloc a Ontinyent entre els mesos de febrer i abril, amb la col•laboració de l’escola d’animació d’ACPV