Home > Cultura > Obra Social de Caixa Ontinyent edita dos discos de música festera

Obra Social de Caixa Ontinyent edita dos discos de música festera

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat dos nous discos que se sumen a la col·lecció de música de festes de moros i cristians realitzats, en aquesta ocasió, en col·laboració amb la Filà Creuats d’Agullent i a la Filà Terç de Suavos de Bocairent.
“Musica suava” és el disc editat en commemoració del 150 aniversari de la Filà Terç de Suavos de Bocairent, està interpretat per l’Associació Musical de Bocairent i compta amb 14 peces, totes elles pasdobles i marxes cristianes, dedicades a la Filà i a alguns dels seus membres.

D’altra banda, el disc “Filà Creuats d’Agullent” commemora el 50 aniversari de la Filà i arreplega el concert de clausura de la celebració, format per 7 títols, també marxes cristianes i pasdobles, dedicats a la Filà i als seus components.
Ambdues publicacions seran distribuïdes per l’obra social de Caixa Ontinyent, a través de les oficines de l’entitat i de “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es).
L’edició d’aquests discos s’emmarca en els objectius de l’Obra Social de l’entitat, tendents a potenciar la recerca i divulgació de temes autòctons, revertint en cada població els beneficis allí generats.
Amb aquestes publicacions, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 110 llibres i 48 discos, un treball acumulat en 23 anys, en el qual han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.100 persones, i el volum de distribució de les quals supera ja els 270.000 exemplars.

Font: Caixa Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Bocairent programa huit activitats en el marc del Dia internacional de la biblioteca

Amb motiu del Dia internacional de la biblioteca, el 24 d’octubre, Bocairent ha preparat una …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *