728×90 caixa onti
Home > Cultura > El musical “El gat amb botes” arriba a Ontinyent el pròxim 4 de febrer

El musical “El gat amb botes” arriba a Ontinyent el pròxim 4 de febrer

Diumenge 4 de febrer, la sala Gomis d’Ontinyent acollirà l’espectacle musical infantil “El Gat amb botes”. Les entrades estàn ja a la venda a un preu anticipada de 6€ i es poden comprar a la web www.caixaontinyent.es i a la mateixa Sala Gomis (Avda Manuel Sanchis Guarner, 96 291 05 16)

Sinopsi

El Regne d’Olat desperta cada matí amb l’alegria i la felicitat de totes les seues gents. La pau inunda la vida dels veïns que ultimen els preparatius de la tradicional festa d’entrada de l’estiu. Tots són feliços i s’alegren amb l’afecte del Rei i la seua filla, la Princesa Paula.

Però els cantells i el goig es veuen interromputs per l’aparició del malvat i despietat pirata Dragut qui, amb l’ajuda del seu desmanotat però fidel tripulació, irromp en la fortalesa i segresta el Rei amenaçant de destruir el castell si no se li entrega a canvi mil monedes d’or en el termini d’una jornada.
La princesa i tots els veïns queden desolats davant de la tragèdia succeïda fins que, de forma inesperada, apareix un heroi que els oferirà tota la seua ajuda: Gat amb Bótes. Gat amb Bótes farà entendre la princesa i a tots els seus amics que no hi ha obstacle prou fort que se li resistisca i que si confien en les seues pròpies aptituds seran capaços de moure muntanyes per a resoldre qualsevol problema.

Davant de la primera reacció negativa per part de la princesa, Gat opta per donar a conéixer el seu lleial company de viatge: Enginy. Un estrany i simpàtic personatge que viu en l’interior d’un llibre i que inspirarà Gat per a intentar buscar les pistes que li conduïsquen a resoldre el problema amb Dragut. D’esta manera, Gat, Enginy i la princesa decidixen viatjar fins a la llunyana illa de Djerba en la que habita el misteriós Albadir. Un vell bruixot cec mentor de Dragut que, gràcies a un astut estratagema ordida per Gat amb Bótes, desvelarà el verdader objectiu del temible pirata.

Amb una mica d’enginy i astúcia, els nostres amics esbrinaran també que el malvat corsari té autèntic terror pels fantasmes i, d’esta manera, Gat amb Bótes posarà en marxa un estratègic pla per a donar-li un bon escarment al pirata Dragut i a tota la seua tripulació.

Un espectacle ple de tendresa, diversió i molta màgia per a disfrutar d’una de les majors aventures musicals d’un fantàstic personatge que ens ensenyarà el valor de l’amistat i la confiança en nosaltres mateixos i en el nostre propi enginy.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Les Irréels” viatgen des de França a la Vall d’Albaida en la tercera jornada de la Mostra de Titelles

El Palau de la Vila d’Ontinyent acollirà aquest espectacle de la companyia Créature