728×90 caixa onti
Home > Cultura > El projecte “Benicadell Sonor” s’estrenarà a Ontinyent el 11 de febrer

El projecte “Benicadell Sonor” s’estrenarà a Ontinyent el 11 de febrer

El projecte de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, coordinat per Miquel Àngel Múrcia “Benicadell Sonor” vorà la llum a Ontinyent el pròxim 11 de febrer, sent així l’estrena d’aquest projecte. Des de TVdigitalOntinyent hem parlat amb el coordinador i ens ha explicat que “s’ha treballat per la recuperació del patrimoni sonor de la Vall d’Albaida amb compositors des del Barroc fins l’actualitat” ens explica M.Àngel.

A més explicava que “Hem recuperat le partitures i hem creat un programa. El repertori s’ha enregistrat perquè CaixaOntinyent editarà el projecte. És la primera fase i la Caixa no ha dubtat en que és un projecte innovador i de qualitat. La segona fase del projecte son els recitals i s’estrenen a Ontinyent el pròxim 11 de febrer i seguirem per altres poblacions”.

“Aquest projecte de llarga durada, pretèn potenciar la recuperació del patrimoni musical que les institucions mantenen oblidat” conclou el coordinador.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Teatre Echegaray retrà homenatge a la copla amb l’espectacle “Miguel de Molina al desnudo”

Les entrades per a este espectacle del pròxim 20 de desembre es poden adquirir de manera anticipada al preu de 10 euros i en taquilla a 12 euros