ua 2018
Home > Cultura > Música i dansa > L’Agrupació Musical Ontinyent renova la seua junta directiva
Foto de Jordi Casanova

L’Agrupació Musical Ontinyent renova la seua junta directiva

L´Agrupació Musical Ontinyent inicia una nova etapa en quant l´ òrgan de govern de la societat Musical.

El passat 5 de febrer es va celebrar a la seu de L´Agrupació Musical Ontinyent, l´assemblea ordinària en la qual es van fer oficials els nous membres que passen a formar part de la junta directiva. Destacar que la junta directiva està formada per 9 membres, 7 músics i 2 socis.

La nova junta directiva està encapçalada per Julian Cortés Silla que renova el seu càrrec de president de la Societat Agrupació Musical Ontinyent.

La nova junta directiva es elegida per a un període de tres anys tal i com indiquen els estatuts de l´Agrupació Musical Ontinyent i tindrà com a vocals músics a Ruben Llavero, Agustí Bartolome i Ramon Ferri, vocals socis a Mª Carmen Cambra i Esther Martinez com a tresorera Marta Sempere, com a secretari a Sergio Pomar i Vicepresident a Enric Bas.

L´Agrupació Musical naix a finals de l´any 1996 i des d’aquell moment ha comptat amb un total de 6 presidents, comptant amb l´actual.

La Societat compta amb diferents formacions musicals a dia d’avui i amb nous projectes, coincidint amb la consolidació de Juan Jover com a director. El fet de la gran projecció d´aquesta societat musical es evident ja que a més de la banda de música, també comptem amb una banda jove, una escola de música que creix any rere any amb grups de xiquets des dels 0 anys, una Big Band de jazz (Intokables Big Band) que a més aquest any compleix 10 anys, un cor d´adults, combos de música moderna…

Cal destacar per a la programació de l´any 2017 els diferents concerts que oferirà l´Agrupació Musical Ontinyent així com els de les diferents seccions i grups. El primer concert en el que participarem serà el Concert del Mig Any emmarcat dins del Cicle de Concerts del Mig Any d´Ontinyent que organitza la Societat de Festers al Teatre Echegaray el proper 19 de febrer.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Una Fira de Tendes Tapes i Rock de rècord traurà 73 comerços i establiments hostelers al carrer

Ontinyent viurà una Fira de Tendes, Tapes i Rock de rècord el cap de setmana …