728×90 caixa onti
Home > Cultura > Música i dansa > L’Agrupació Musical Ontinyent homenatjarà a Enrique Alborch al concert del Mig Any Fester 2018

L’Agrupació Musical Ontinyent homenatjarà a Enrique Alborch al concert del Mig Any Fester 2018

L’Agrupació Musical d’Ontinyent ha elegit al compositor Enrique Alborch Tarrasó com a director convidat per al Concert del Mig Any Fester 2018. Aquest concert tindrà lloc el proper diumenge 18 de febrer a les 11:30 en el Teatre Echegaray.
Alborch, nascut a Castelló de Rugat , dirigirà la primera part del concert, en la que s’interpretaran exclusivament peces seues. Les marxes mores “Alikh-Gasba” i “Ses Bayrak”, les cristianes “Sir Driu” i “Terra Nostra” i el pasdoble “Agrupats” seran les peces interpretades.

Cap destacar que Enrique Alborch, va ser director titular de l’Agrupació Musical Ontinyent durant 7 anys i el passat 2017 va ser l’encarregat de dirigir la marxa mora Chimo a l’acte de l’Entrà de Bandes d’Ontinyent.

El concert és completarà amb música festera relacionada d’alguna manera o altra amb Ontinyent. Així, és podran escoltar, els pasdobles “Semitas Propius” i “20 Anys d’Agrupació” el primer de Jose Fco. Molina Perez, i el segon de Juan Daniel Jover, director de l’Agrupació.

També escoltarem la Marxa Mora Madina Bilyana de Xus Gandia, músic de la banda i per a completar el repertori s’estrenaran tres peces dedicades a les nostres festes que fins el moment de la interpretació no coneixerem el seu nom.

A més, aquest concert tindrà un caràcter molt emotiu ja que serà l’últim concert del director actual Juan Daniel Jover Piqueres al capdavant de l’Agrupació després de quatre anys.

Des de l’Agrupació Musical Ontinyent destaquen: “aquest és un concert que fem tots els anys, gràcies a la Societat de Festers , per això intentem innovar i estem molt satisfets de poder comptar amb Enrique Alborch Tarrasó, sols esperem tindre un teatre ple i que agrade al públic “.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent fa la seua aportació per a millorar els pressupostos de 2019

El Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament està d’acord en les línies generals dels pressupostos municipals de 2019 i aporta el seu punt de vista en habitatges, oci, turisme, patrimoni i esports