728×90 caixa onti
Home > Cultura > Música i dansa > L’Agrupació Musical d’Ontinyent celebra el primer concert del Mig Any Fester

L’Agrupació Musical d’Ontinyent celebra el primer concert del Mig Any Fester

L’Agrupació Musical d’Ontinyent va celebrar el passat diumenge 16 de febrer el concert del Mig Any fester d’Ontinyent,  aquest ha sigut organitzat per la societat de festers del santíssim crist de l’agonia i ha estat emmarcat pel IV Encontre de compositors de música de moros i cristians.  Els autors de les peces interpretades van ser qui les van dirigir, excepte la de Pedro Joaquin Francés, que va faltar l’any 2013 i va ser el seu fill qui va dirigir la seua peça. Per la tarima del director també van passar;  Daniel Ferrero Silvaje, Jaime F. Ripoll, Rafael Mullor Grau, Francisco Valor Llorens, Carlos Pellicer Andrés, Mario Roig Vila, Saül Gómez i Soler, Ramón García i Soler, i per últim, Enrique Alborch Tarrasó en el seu últim concert com a director de l’ Agrupació Musical Ontinyent.

Es va fer públic el nomenament com a President Honorífic d’ACMMIC l’absent Pedro Joaquin Francés. El pergamí fou arreplegat per la seua vídua, Reme Parra, entre l’emoció i l’aplaudiment del públic assistent que omplia el teatre Echegaray.

Altre dels moments especials va ser l’estrena de la marxa “wallada” de Daniel Ferrero Silvaje dedicada a la capitana mora 2014, de la comparsa Omeyes; Maria Insa.

L’encarregat de presentar el concert va ser Ricardo Montés, qui una vegada més va mostrar la seua gran passió pel món de la festa i de la música festera.

El concert va acabar amb la marxa mora Ximo, enguany dins de programa i dirigida per Daniel Ferrero SIlvaje, qui va dirigir fins el primer fort de la marxa, fent-se a un costat i simbolitzant que el qui dirigia era el Mestre Ferrero.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Alnajar

Marxa mora interpretada per l’Agrupació Musical Ontinyent al primer concert de celebració del Mig any fester de la ciutat