728×90 caixa onti
Home > Cultura > Música i dansa > “Botifarra” ompli de gom a gom el Teatre Echegaray amb el seu espectacle “Ja ve Nadal”
Concert Botifarra amb el cor dels xiquets de la Pureza de Maria. Ontinyent, Teatre Echegaray 18 de desembre de 2017. Foto de Jordi Casanova

“Botifarra” ompli de gom a gom el Teatre Echegaray amb el seu espectacle “Ja ve Nadal”

Pep Gimeno “Botifarra” omplia ahir el Teatre Echegaray amb l’espectacle “Ja ve Nadal!”, un concert nadalenc inclòs en el programa “Majors Actius”, impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent. El cantaor va comptar amb l’acompanyament de 54 xiquets i xiquetes del cor del col·legi Pureza de Maria d’Ontinyent, en una activitat intergeneracional on l’artista va interpretar les nadales valencianes més tradicionals. A més, “Botifarra” va narrar al públic assistent endevinalles i anècdotes al voltant de la nostra tradició nadalenca.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La SUAMO interpretarà peces inèdites centenàries de Rafael Martínez Valls al seu concert de Santa Cecília

El regidor de Cultura anima a la ciutadania a participar de les activitats organitzades per la banda ontinyentina per commemorar el centenari de l’himne d’Ontinyent