Home > Cultura > Festes i tradicions > Bocairent potencia la programació juvenil del Nadal i arriba a la quinzena d’activitats

Bocairent potencia la programació juvenil del Nadal i arriba a la quinzena d’activitats

Sense pauses. Així és la programació de la segona edició del Nadal Jove dissenyada i impulsada pel Consell municipal de la Joventut de Bocairent amb el patrocini de l’Àrea Cultural i Juvenil de l’Ajuntament. En total, seran quinze les propostes que es duran a terme a partir d’aquest dissabte, 17 de desembre, amb la primera cita prèvia que com el concert d’Andreu Valor del dia 23 anticiparan les activitats diàries que es desenvoluparan des del dia 26 fins el 5 de gener.

La iniciativa manté propostes de l’edició anterior com diversos tallers i competicions així com el viatge a Expojove o els inflables del matí de la vinguda dels Reis d’Orient per donar la benvinguda a l’any nou. No obstant això, el regidor Xavier Molina apunta “novetats importants per tal d’aprofundir en la varietat d’accions programades i així poder-hi abastar el major nombre de participants possible”. De fet, les diferents activitats s’estructuren en tres franges d’edat com són xiquets (fins els 11 anys), adolescents (entre 12 i 16 anys) i joves (a partir de 16 anys).

El concert d’Andreu Valor al bar de la Joventut amb taquilla inversa, açò és, el preu de l’entrada el fixarà cada assistent o el cinema són les principals novetats culturals de la programació. A més, en un àmbit més lúdic, destacarà la vespra de Cap d’Any amb un matí que arrancarà a la sala Joan de Joanes per a buscar el popular ‘home dels nassos’ mitjançant un taller i una cercavila mentre que per la nit hi haurà animació musical a la plaça de l’Ajuntament per a les campanades i el lliurament de bosses de cotilló per als primers cent participants.

Font: Ajuntament de Bocairent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Falla del Carmelo Ripoll rendix un homenatge al menut Gabriel

La Comissió Fallera ha decidit posar-li el nom de Gabriel a un ninot que representa …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *