fitur 2019
Home > Cultura > Moros i Cristians > Rafel Moral i Martina Terol guanyen el Concurs de Caps d’Esquadra Infantil

Rafel Moral i Martina Terol guanyen el Concurs de Caps d’Esquadra Infantil

Els joves Rafel Moral Portero, de la comparsa Llauradors, pel bàndol cristià, i Martina Terol Cabedo, de la comparsa Moros Espanyols, pel bàndol moro, van ser anit els guanyadors del XXXV Concurs Infantil de Caps d’Esquadra que organitza la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent, amb el patrocini de Folgado Joyeros.

La Plaça Major va ser l’escenari d’aquest concurs en el qual, un total de 16 joves, de les 24 comparses participaren directament a concurs.

EconomyCash Juny

Un dels punts més importants a avaluar pel jurat, format pels càrrecs d’enguany, és el pas, la destresa de l’arma, o la gràcia davant el públic.

Des de la Societat de festers remarcaven l’alt nivell dels participants i mostraven la seva satisfacció per la resposta davant els festers i públic asistent

Des de la Societat de festers es mostraven satisfets per l’alt nivell dels joves participants, i aprofitaven per fer una crida als menuts a participar en aquest acte.

L’acte va concloure amb entrega de diplomes a tots els participants de l’escola de caps d’esquadra infantil, i l’entrega de trofeus als guanyadors, que concloïen l’acte amb la seua desfilada.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’amplia a l’alumnat de FP i Ensenyaments Especials les ajudes al transport

Borrell destaca la vocació educadora del Govern que no deixa de “facilitar al jovent l'accés a la formació que més preferisquen”