fitur 2019
Home > Cultura > Festes i tradicions > Michel Aliaga presenta a l’alcalde d’Ontinyent els seus objectius per als Moros i Cristians

Michel Aliaga presenta a l’alcalde d’Ontinyent els seus objectius per als Moros i Cristians

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut al despatx d’alcaldia la visita del nou President de la Societat de Festers, Michel Aliaga. La intenció d’aquesta reunió era fer coneixedor a l’alcalde de la composició de la nova junta de govern de la Societat i, al mateix temps, tractar assumptes d’especial interès.

El vicepresident, Joan Martínez, el secretari, José Fco Seguí i el tresorer Rafael Sanchis, acompanyaren en aquesta visita institucional al nou president. Joventut, experiència i veterania formen part del projecte que Michel Aliaga afronta amb il·lusió. El president exposà a l’alcalde els deu punts principals del projecte que, al capdavant de la Societat, pretén dur a terme durant els tres anys que durarà el seu mandat. Entre d’altres, apropar-se a la joventut; treballar per aconseguir el reconeixement del títol de Festes d’ Interès Turístic Internacional; ajudar en l’obtenció per part de les festes de Moros i Cristians de la qualificació de Patrimoni Immaterial de la Humanitat; tractar d’acostar més la festa al públic; tornar a ser un punt de referència en el món fester, sense mirar altres poblacions, i treballar per al normal funcionament dels actes de les festes de Moros i Cristians “que no per ser habitual, és menys important”.

EconomyCash Juny

Michel Aliaga proposà, com és costum, el nom de les persones que per designació municipal hauran de ser els responsables de dissenyar el cartell de festes i pregonar el Mercat Medieval, i va demanar continuar amb l’estreta col·laboració de la màxima autoritat municipal i del consistori amb la Societat de Festers, un extrem per al que Jorge Rodríguez li va mostrar la seua total predisposició i la del Govern d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’avança la col·locació del Castell de Festes pel canvi de data de la publicació

L’Ajuntament d’Ontinyent ha avançat un mes la col·locació del Castell de Festes a la Plaça …