728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Festes i tradicions > L’aguinaldo de la Puríssima visita la Societat de Festers

L’aguinaldo de la Puríssima visita la Societat de Festers

Cançons o responsos? Cançons, pel goig que suposa rebre ací, en la Societat de Festers, a la Mare i Patrona “La Puríssima Concepció”. Responsos, pels festers difunts que ens han deixat.

Estes són les paraules que tots els anys, el plebà de l’església de Santa Maria de la Assumpció i el president de la Societat, pronuncien a este acte. Encara que antigament la comitiva la Puríssima visitava totes i cada una de les cases de la ciutat d’Ontinyent, el temps ha deixat tan sols una xicoteta representació d’aquelles visites i la Societat de Festers s’enorgulleix d’esta recepció.

EconomyCash Juny

El president, Michel Aliaga, que per primera vegada ens dirigia unes paraules en un acte públic, expressava la seua satisfacció i feia referència als versos de Cervino, on de xicotet, sa mare li ensenya a cridar mare a María.

Les intervencions del president de la Associació de Festes de la Puríssima, Salvador Pastor i del plebà de Santa Maria, Melchor Seguí donaven pas a les oracions. Una vegada finalitzades, “Els Angelets”, vestits de carrer entonaven el tradicional cant de “l’Aguinaldo”

Acabat el cant, els capitans, Maria Peiró i Laura Gramage, oferien les tradicionals espigues de panís als màxims responsables de l’organització de les Festes de la Puríssima. Elles, juntament amb els ambaixadors Raül Albuixech i Ignacio Bordera, i dels banderers, Amadeo Juan i José Pedro Jordà, entregaven un xicotet record als “Angelets”. De nou la comitiva, encapçalada per l’estendard marià, acompanyat amb dos fanals, i formada per la junta de Festes de la Puríssima, les camareres de 2014, i presidida per la camarera major, la presidenta de les camareres, el plebà de Santa Maria, el president i el secretari de l’Associació reprenia l’acte i es dirigia a l’Ajuntament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

60 blocs de formigó de 1’2 tones per a la “Setmana Gran”

60 blocs de formigó dels anomenats “New Jersey”, de 2m d’ample per 0’90m d’alt i …