fira 728×90
Home > Cultura > Moros i Cristians > La Societat de Festers liquida el seu deute

La Societat de Festers liquida el seu deute

El passat 24 d’octubre, dins de l’exercici econòmic 2017-2018, la Societat de Festers, presidida per Jose Rafael Sanchis, va cancel·lar el préstec hipotecari que tenia pendent, amortitzant durant el seu mandat els 199.900 euros que la Societat tenia pendent. Aquesta amortització, era un dels compromisos adquirits per l’actual equip de govern i, especialment, pel seu tresorer Jose Javier Ureña.

Cal recordar que al novembre de 2016 ja es va cancel·lar l’altre préstec hipotecari que vinculava la Societat de Festers amb una entitat bancària, i es va rebaixar un 8,5% el preu del carnet de la Societat de Festers.

Amb esta mesura, es depura així qualsevol tipus de càrrega econòmica al proper equip directiu que, després de les eleccions del proper 11 de novembre, prenga càrrec de l’entitat.

Una vegada aconseguit este objectiu, probablement, un dels més importants de tots els adquirits,
: La normalització de les relacions institucionals de l’entitat, especialment amb l’Ajuntament; la celebració de l’any Cervino; la llicència d’activitats del Casino; la finalització de la rehabilitació de l’edifici; el reconeixement per part de la Conselleria com a Bé d’Interés Cultural de caràcter immaterial els actes de la Baixada del Crist i les Ambaixades; l’inici de l’expedient per a que les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent siguen declarades d’Interés Turístic Internacional i ara l’amortització del deute.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Directe: Esmorzar de la Llàgrima Ontinyent 2019

Segueix en directe el primer acte de la setmana gran de les festes de Moros …