728×90 caixa onti
Home > Cultura > Moros i Cristians > Javier Reig presenta els avals a la Societat de Festers

Javier Reig presenta els avals a la Societat de Festers

En la vesprada de 16 d’octubre han presentat oficialment en la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, mitjançant els avals festers necessaris, la candidatura a la presidència d’aquesta entitat de l’equip que presidiria Javier Reig García (Kábilas).

La gran majoria d’aquest equip ja han treballat junts en una Junta de Govern de la Societat de Festers, tots i totes amb una dilatada experiència festera, on novament es reuneixen, després del seu pas per la entitat entre els anys 2012 i 2014, quan aconseguiren aportar canvis significatius i molt positius, que hui segueixen en vigència.

Altres festers han arribat després a l’equip, també triats per la seua vàlua en la tasca que els serà encomanada. Tots i totes han ocupat càrrecs rellevants en la Festa, com ara:

  • Capitans: Rafa Gandía (Abencerrajes) i Carlos Gironés (Saudites).
  • Ambaixadors: Salva Sanchis (Llauradors), Quique Climent (Almogàvers) i Paula Vidal (Saudites).
  • Banderer: Miguel Gandía (Cides).
  • Primer Tro: Roberto Sanz (Saudites).
  • Pregoners: Manolo Requena (Saudites) i Isabel Penadés (Cides).
  • Pregoners del Mercat Medieval: Rosana Ferrero (Mossàrabs) i Juanan Alcaraz (Cides i Benimerins).
  • Coordinador del Llibre de Festes i Autor del Cartell de 2009: Valen Bataller (Arquers).
  • Director del Museu Fester: Juan Carlos Tortosa (Benimerins).
  • Director de Chimo: Daniel Ferrero (Saudites).

“La nostra qualitat festera ens avala perquè som un grup que solament busca millorar i avançar en tots els aspectes, moguts per la il·lusió que solament la vida festera sap atorgar i que no pensem en el passat, en allò que vam fer o vam aconseguir, sinó que mirem al futur i apostem per un treball que aporte grandesa a la nostra festa: els Moros i Cristians d’Ontinyent” assenyalen.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Entrevista a Vicent Pla, candidat a la presidència de Festers

Aquest diumenge es celebren les eleccions a la presidència de la Societat de Festers d'Ontinyent. En aquesta entrevista parlem amb Vicent Pla, un dels dos candidats presentats