ontimedieval728
Home > Cultura > Cinema > MON•DOC tanca un exitós primer cap de setmana

MON•DOC tanca un exitós primer cap de setmana

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner han informat que, després dels dos primers dies de projeccions de documentals participants al Premi MON·DOC, el balanç és molt satisfactori i positiu. En les cinc sessions programades la mitjana d’espectadors ha estat d’uns 50 assistents per sessió, cosa que duplica el número d’assistents respecte l’any passat.

A més els documentals han sigut molt del gust del públic, cosa que ha quedat palesa especialment en els dues sessions en que es va comptar amb un director convidat, ja que el públic va preguntar sobre els documentals i es va establir un col·loqui posterior a cada projecció. Tant Jordi Gordon com Òscar Moreno, directors de ‘¡Dejadme llorar! El genocidio olvidado’ i ‘Joana Biarnés, una entre tots’, respectivament, van mostrar als organitzadors la seua admiració per l’encomiable treball que s’està portant a terme des de Montaverner per a la difusió del cine documental i van agrair que un projecte com MON·DOC continue endavant.

Les projeccions dels quatre documentals restants es faran entre dijous 24 i divendres 25 en dues sessions diàries, a les 18.00h i a les 20.00h. Tots dos dies hi assistiran convidats per presentar alguns dels treballs programats. Dissabte 26 es tancarà l’edició 2016 de MON·DOC amb l’entrega de premis, conduïda per la periodista Lydia Arenós, i la projecció del documental guanyador del Goya 2016 ‘Hijos de la Tierra’, que serà presentat per la directora de producció del mateix Sandra Iraizoz.

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

L’Oficina de Turisme d’Ontinyent renova la “Q” de qualitat amb un 94,6% de satisfacció

El 94,6% dels turistes que visiten Ontinyent consideren que la ciutat ha satisfet les seues …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *