728×90 caixa onti
Home > Cultura > L’ontinyentina Maria Juan, amb nou espectacle, primera confirmació del Fes la mona 2018

L’ontinyentina Maria Juan, amb nou espectacle, primera confirmació del Fes la mona 2018

Després de l’èxit de la primera edició el passat any 2017, la pròxima setmana de Pasqua torna a Ontinyent el festival d’humor Fes la mona. Aquesta segona edició, que està previst tinga lloc els dies 29 i 30 de març, tindrà de nou a l”humorista ontinyentina Maria Juan com a figura destacada en el cartell. No serà l’única ja que durant les pròximes setmanes els organitzadors desvetlaran altres cares conegudes i diverses activitats que completaran la programació.

Maria Juan tornarà el divendres 30 de març a les 20 hores al Teatre Echegaray per presentar el seu nou espectacle “He tornat. Noves històries de Mariua”. Una comèdia que estrenarà en exclusiva al festival i amb la qual ens farà transitar, amb tot l’humor que la caracteritza, per diversos episodis i experiències de la seua vida com a dona, mare i actriu, entre altres coses. Amb un preu de 10 euros anticipada, les entrades per a aquest espectacle que promet ja es poden adquirir al web caixaontinyent.es.

Aquesta segona edició del Fes la mona està organitzada de nou per Sinergies Serveis Culturals i Producciones Mamarias amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. Com l’any passat, el festival també es complementa amb un curs de monòlegs a càrrec del guionista ontinyentí Rafa Ferrero. Tancat ja el període d’inscripcions, el curs ha gaudit també enguany de molt bona acollida i els seus participants celebraran la pròxima primavera una festa final on mostraran les seues creacions davant el públic. Pel que fa a la resta d’activitats i espectacles del Fes la mona 2018, en pròximes setmanes coneixerem més novetats.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La “Memòria de la Modernitat” supera els 2000 visitants a Ontinyent

El primer mes de l’exposició de tresors artístics de la Diputació desperta l’interès del veïnat i turistes de molt diverses procedències