ua 2018
Home > Vall d'Albaida > Bocairent > La localitat de Bocairent, candidata a les 7 Meravelles Rurals 2017

La localitat de Bocairent, candidata a les 7 Meravelles Rurals 2017

Bocairent optarà a convertir-se en una de les 7 Meravelles Rurals 2017 del portal Toprural, un buscador d’allotjament rural amb la comunitat més gran de viatgers rurals. D’aquesta manera, Bocairent representarà a la Comunitat Valenciana en un concurs que ja va suposar un reconeixement per a Morella l’any passat, en convertir-se en la 6a Meravella Rural 2016.

El municipi de la Vall d’Albaida ha sigut seleccionat, junt amb altres 19 localitats de tot l’Estat Espanyol, per a la fase final del concurs, del qual eixiran els 7 municipis vencedors, ordenats del 7é al 1r lloc.

Aquest concurs, nascut amb l’objectiu de donar visibilitat a entorns i paratges rurals de tot Espanya, permetrà l’accés dels municipis participants a tots els canals de promoció amb què compta el buscador Toprural, un fet molt interessant per als diferents municipis, que poden trobar-se amb més dificultats per a donar-se a conéixer, ja que d’aquesta manera són visibles davant un públic potencial de més de 17 milions de viatgers.

La votació per escollir les 7 Meravelles Rurals es farà a través de la pàgina web habilitada per al concurs (www.toprural.com/info/7-maravillas-rurales-2017), des de hui dimarts 26 de setembre fins al pròxim 25 d’octubre.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Justícia tria l’antiga fàbrica de Bernabeu per ubicar el nou Palau de Justícia d’Ontinyent

Els informes tècnics d’idoneïtat donen llum verda a l’inici dels tràmits per a la compra d’un edifici de 2.295m2 situat a 450 metres dels actuals jutjats al barri del Llombo