728×90 caixa onti
Home > Cultura > L’obra “Amour” guanyadora d’un MAX arriba al Teatre Echegaray

L’obra “Amour” guanyadora d’un MAX arriba al Teatre Echegaray

El Teatre Echegaray acollirà el pròxim dissabte 10 de febrer la representació “Amour”, guanyadora del premi MAX 2017 al Millor Espectacle Infantil o Familiar. Aquest espectacle, que s’inclou dins de la programació cultural impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent, conta la història de dues xiquetes, veïnes del mateix barri, que viuen enfrontades i que s’enamoren sols quan han arribat a la vellesa.

L’obra es divideix en tres etapes: la infantesa, l’edat adulta i la vellesa, i posa en escena un espectacle sense paraules on el realisme màgic, i la utilització de la màscara, determinen la poètica de l’espectacle. “Amour” és una representació dirigida a tota la família que pretén que el públic reflexione sobre la fina línia que existeix entre la desafecció i l’amor més incondicional. Des de la companyia Marie de Jong defineixen l’espectacle teatral una crida per a alliberar-nos dels prejudicis.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a tota la ciutadania “a gaudir d’una obra molt bonica i especial que ens farà reflexionar al voltant de l’estima i que de segur aconseguirà emocionar a tot el públic, independentment de la seua edat”. A més de guanyar un premi MAX, “Amour” ha sigut guardonat amb el premi FETEN 2016 al Millor Espectacle, el premi ERCILLA 2015 a la Millor Producció Basca, el “Villa de Cartaya” 2017 a la Millor Obra i està recomanat per la Xarxa Espanyola de Teatres.

Les entrades estan disponibles a un preu de 8 euros, 6 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en la taquilla del Teatre Echegaray una hora abans de l’obra.

També pot interessar-te

Silvia Marsó torna a Ontinyent amb el teatre musical “24 horas en la vida de una mujer”

Després de visitar Madrid o Sevilla, l'espectacle es representa dissabte 20 d'octubre a partir de les 19h al Teatre Echegaray