fira comarques 2019
Home > Cultura > L’exposició “Un món de feres” es prorroga al museu MAOVA

L’exposició “Un món de feres” es prorroga al museu MAOVA

El Museu Arqueològic d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida (MAOVA) ha vist prorrogada fins al proper 15 de febrer la mostra ‘Un món de feres’, després de superar els 1500 visitants des de la seua obertura el passat mes de novembre.

L’exposició, comisariada per l’arqueozoòleg Alfred Sanchis i produïda pel Museu de Prehistòria de la Diputació de València, exhibeix com a figura central l’esquelet més complet de l’anomenat lleopard prehistòric (panthera pardus). Les seues restes, recuperades en 2013 de l’avenc Juan Guiton de Fontanars dels Alforins i compostes per un total de 221 ossos, són ja la ‘referència’ en la qual els investigadors basaran els seus estudis i permetran aprofundir en les característiques d’aquests grans carnívors i la seua relació amb els grups humans prehistòrics del nostre territori.

El museu MAOVA va participar en tot el procés de descobriment i recuperació de esta singular troballa, en col·laboració especial amb el Gabinet de Fauna Quaternària del S.I.P., i altres tècnics i personal del Museu de Prehistòria de la Diputació de València, on aquesta peça ha estat tractada, estudiada, restaurada, i ara divulgada mitjançant aquesta exposició.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent sol•licita la inclusió de la reforma del Conservatori Professional de Música al “Pla Edificant”

Óscar Borrell avança que la proposta inicial es de mantenir la ubicació actual, rehabilitar l’edifici principal i estudiar la construcció d’altre adjunt