Home > Cultura > L’espectacle “La fira invisible” d’Escena Erasmus arriba a Ontinyent

L’espectacle “La fira invisible” d’Escena Erasmus arriba a Ontinyent

Per tercer any consecutiu, el projecte teatral europeu Escena Erasmus, arriba a Ontinyent dins de la gira cultural ‘Les Europes Menudes’, un programa produït per la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

El nou espectacle d’Escena Erasmus, que passa examen de la situació política, social i cultural que afecta Europa, es podrà veure al Teatre Echegaray d’Ontinyent este dijous 6 de juliol a les 19 h. ‘La fira invisible’ és la segona part d’una trilogia d’espectacles sobre les migracions que Escena Erasmus va començar l’any passat amb ‘El circ de la frontera’, i que continuarà l’any que ve.

En aquesta ocasió l’espectacle d’Escena Erasmus s’emmarca dins de la nova programació ‘Cultura de Barri’ llançada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a apropar la cultura a tots els barris de la ciutat. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, manifestava que “un any més podem gaudir a Ontinyent de l´espectacle d´Escena Erasmus, un dels projectes culturals més singulars de la Universtitat de Valencia, tota una explosió de creativitat que ajudarà a activar la consciència i l’esperit crític de la ciutadania”, assenyalava el regidor.

Segons ha explicat Anna Marí, directora de l’espectacle, “en l’última escena de l’espectacle de l’any passat es veia com una família que s’havia vist obligada a fugir del seu país aconseguia arribar a Europa després d’un temps de sofriment a l’altre costat de la frontera. Ara, es produeix un retrobament amb la mateixa família dins Europa, i veurem com només entrar s’ha vist atreta per una fira molt especial”.

El muntatge està dirigit per Anna Marí, qui escriu part dels textos juntament Gabi Ochoa, Javier Sahuquillo, Guada Sáez i Daniel Tormo. El muntatge el protagonitzen els valencians Marc Company, Maria Ferri, Ismael Sempere i Glòria Vindel, a més de Natalia Adamczyk (Polònia), Mara Hold (Alemanya), Stefano d’Ippolito (Itàlia), Lucas Casasco (Brasil), Szymon Miczek (Polònia), Manuel Ramminger (Àustria), Judith Sanz (Soria) i Clelia Zoccatelli (Itàlia).

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

“Ontinyent Avisa” pretèn mantindre comunicació directa amb els ciutadans

L’Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana “Ontinyent Avisa”, un nou mètode de comunicació entre …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *