728×90 caixa onti
Home > Cultura > L’espectacle de Luis Piedrahita a Ontinyent apura les últimes localitats en platea

L’espectacle de Luis Piedrahita a Ontinyent apura les últimes localitats en platea

El Teatre Echegaray apura les últimes entrades de platea per a l’espectacle “Las amigdalas de mis amigdalas son mis amigdalas” de l’humorista televisiu Luis Piedrahita. Aquesta actuació, que servirà com a cloenda del IV Circuit Café Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, tindrà lloc el pròxim dijous 14 de juny a partir de les 23:00 hores.

El Circuit Café Teatre és una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i l’associació d’hostalers AHVAL, que des del passat mes de febrer ha ofert 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals i que conclourà amb l’actuació del prestigiós humorista. Luis Piedrahita és còmic, escriptor, il·lusionista, guionista i director de cinema. Aquest és conegut per les seues participacions en “El Club de la Comedia”, “El Hormiguero”, “Cruz y Raya” o el programa radiofònic “La Ventana”, entre altres.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que aquest any el circuit “ha tingut un alt nivell humorístic i tenir a un artista com Luis Piedrahita és el millor colofó per a tancar l’edició”. Borrell animava a tota la ciutadania d’Ontinyent i dels voltants a gaudir d’un dels còmics més reconeguts del panorama espanyol “que ens farà riure i reflexionar al voltant dels aspectes més quotidians del nostre dia a dia” declarava.

Encara es poden adquirir les últimes localitats a un preu de 15 euros, 12 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en taquilla una hora abans de la representació.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Miquel À. Múrcia reivindica amb el seu llibre la importància de l’obra del músic Melcior Gomis

El Magnànim presentarà en Ontinyent el dilluns 4 de desembre "Josep Melcior Gomis i la cançó lírica de saló", de Miquel Àngel Múrcia